Hænder


Bedste håndcremer til sprukne hænder

Bløde og velplejede hænder sikrer dig et håndtryk og en berøring, som altid er blød og lækker. Det er derfor vigtigt at pleje hænderne, da huden der er ekstra tynd og sart. Uden det beskyttende fedtlag tørrer de hurtigt ud, og bliver knap så dejlige at røre ved. Her på siden tilbyder vi alt, hvad du skal bruge for at forkæle dine hænder og negle. Du finder et væld af gode, fede håndcremer der kan få bugt med tørre og sprukne hænder, som også beskytter negle og neglebånd. Håndcreme med og helt uden parfume, håndcreme uden vand, effektiv hånddesinfektion, plejende håndsæbe, der gør, at du både slipper for bakterier og tørre hænder. Du finder ligeledes et spændende og unikt udvalg af de populære japanske håndpleje masker, der fugter og blødgør dine hænder på en helt unik og spa agtig måde.

Giv nyt liv til dine hænder

Håndcremer er udviklet for at fugte dine tørre hænder. Kriterierne for en god håndcreme er meget individuelle, da der findes forskellige varianter af konsistens, dufte og størrelser, hvor nogle er perfekte at have med i håndtasken, når du er på farten. Derfor er det godt at have en klar idé om, hvad du ønsker dig ved en håndcreme.

Tørre hænder er som regel et tegn på manglende fugt. Hvis du eksempelvis drikker for lidt vand, eller at kroppen har manglende evne til at producere olie til hænderne. Det kan ligeledes være, fordi du vasker dine hænder for ofte og dermed bruger en for kraftig sæbe, som fjerner dine hænders naturlige lag af olie. Er du allerede flittig bruger af håndcreme, kan du stadig godt effektivisere din hudplejerutine yderligere. Du kan for eksempel massere dine hænder med en blid skrubbecreme et par gange om ugen. Uanset om du søger håndcreme med eller uden parfume, håndcreme med solfaktor, håndcreme uden vand eller håndcreme med pumpe finder du dem garanteret her på siden fra populære brands såsom Bielenda, Elizabeth Arden, Ecooking, REN, NUXE, Urtekram, Vaseline, Natura Siberica og mange flere. Så er du altid sikker på at give dine hænder den bedst mulige beskyttelse hver dag.