Hårtrimmer


Stort udvalg af epilator, ladyshaver og hårtrimmer

Der findes rigtig mange muligheder, når det drejer sig om trimning, styling og fjernelse af kropsbehåring. En elektrisk hårtrimmer har flere gange været en overset metode blandt kvinder, men i dag er brugen af trimmer ikke længere forbeholdt mænd og frisørsaloner. Der findes nemlig et bredt udvalg af hårtrimmere til kvinder, som er nemme at bruge både derhjemme og på farten uden, at du skal medbringe alverdens tilbehør. De mange forskellige modeller og varianter af trimmere har ligeledes udskiftelige trimmerhoveder i forskellige størrelser som medfølgende tilbehør. Det betyder, at du nemt kan forme, trimme og fjerne uønskede hår fra dit ansigt, bikinilinjen, armhulerne eller dine ben, på blot et øjeblik.

I udvalg her på siden finder du elektriske ladyshavers, som sikrer en skånsom barbering, epilator som er et godt alternativ til voksbehandling, da maskinen trækker dine hårrødder ud. Uanset hvilken hårfjerningmetode du foretrækker, kan du finde en trimmer her på beauty.dk som matcher dit behov, og giver dig den bedste trimning.

Få blød hud med en ladyshaver til kroppen

Der kan være mange fordele ved at bruge en ladyshaver til kroppen. Udover den er bekvemmelig, kan du samtidig forme og trimme uønskede hår hjemme hos dig selv på bare få sekunder. De fleste trimmere, som du finder på beauty.dk har et kompakt design, der gør dem ideelle at have med på farten. De forskellige rejsevenlige størrelser passer perfekt i håndtasken, så du kan lave et hurtigt touch-up, hvor som helst og når som helst.

Modsat nogle andre hårfjerningsmetoder som epilator og voks skærer en trimmer håret af ved roden, frem for at hive det ud af hårsækken. Trimmere til kvinder er ligeledes specifikt designet således, at barberbladene ikke kommer i direkte kontakt med huden. Du behøver altså ikke at bekymre dig om risikoen for at skære dig, når du bruger en trimmer, da din hud ikke bliver rød eller irriteret efter brug. Det gør trimmeren til et skånsomt og smertefrit valg.

Vedligeholdelse af din trimmer

For at holde din trimmer i tip top stand kan du følge vejledningen på pakken, som forklarer, hvordan du bedst passer på den. Det er vigtigt at tjekke om din trimmer er vandtæt eller ej, da den ellers ikke kan benyttes i badet. Sørg for at være omhyggelig med at rengøre din trimmer efter brug, på den måde kan du bedre forlænge levetiden på den.