Hårtørrer


Få styr på lokkerne med en god hårtørrer

Skab en lækker og misundelsesværdig salon blow-dry derhjemme med en effektiv og kvalitetsbevidst hårtørrer fra beauty.dk. Vi tilbyder et væld af forskellige varianter af føntørrer i forskellige størrelser og prisklasser. Vi har et stort udvalg af kendte mærker såsom AEG, Babyliss, Bomann, Clatronic og Remington som er førende inden for feltet, og du finder helt sikkert en model, der matcher dine krav og behov.

En god hårtørrer skal kunne levere en god og hurtig tørring af lokkerne, hver gang den anvendes. Uanset om håret er glat eller krøllet, kræver det kraft og en passende temperatur til at få håret til at sidde knivskarpt. Føntørre fås i mange forskellige størrelser og med forskellig styrke – lige fra den foldbare rejseføntørrer til den helt store model med mange forskellige varmetrin, og du finder dem alle blandt de mange varianter lige her på siden.

Hårtørrer guide, hvilken hårtørrer skal jeg vælge?

Når du skal på jagt efter en ny hårtørrer, er det vigtigt at gå i dybden og finde den bedste til dit hår. En hårtørrer kan sagtens holde i evigheder, og derfor skal du ikke gå på kompromis med pris eller kvalitet, da det er en god ven for livet (næsten!)

Der er et par enkelte ting, som du skal være opmærksom på, når du shopper en føntørrer. Har du kort hår, langt hår, krøller eller ej - det er nemlig nogle af de ting, som gør sig gældende, når du skal finde den helt rigtige. Derudover er ledningens længde også vigtig, en kort ledning er no-go, da du ikke ønsker at være lænket til væggen, men har mulighed for at bevæge dig rundt. Det kan ligeledes være en fordel, hvis din nye føntørrer kan blæse kold luft, så du hurtig kan nedkøle din frisure og dermed holde formen.

Hårtørrer til krøller og glat hår

Sidst men ikke mindst, er det mundstykket, der tæller. Hvis du gerne vil opnå glat hår, kan du med fordel anvende et smalt mundstykke, som kan blæse præcist og hjælpe med at glatte lokkerne. Ønsker du krøller og volumen, skal du omvendt bruge en diffuser for ligeledes at kontrollere krus og frizz. Flere af de forskellige modeller har lignende tilbehør, som medfølger. Hvis du klikker ind på hver enkelt produkt, kan du læse mere om dets funktioner og fordele.