Hårtab


Hårtab, nej tak!

Hvis du har begyndende hårtab, eller du oplever at blive en smule tyndhåret på toppen, så er du komme til den helt rigtige side. Her på beauty.dk har vi sikret os nogle af de bedste og mest fantastiske produkter, som stimulerer væksten i hårrødderne, og modvirker hårtab.

Hos beauty.dk har vi sørget for et unikt og varieret udvalg af forskellige hårpleje produkter til dig, som lider af hårtab, og/eller har brug for plejeprodukter, der kan give håret mere fylde og tæthed. De fungerer alle meget forskelligt, det er derfor vigtigt, at du ved, hvad dit hår har brug for, inden du begiver dig ud i de mange produkter. 
I udvalget på siden finder du plejeprodukter som shampoo, balsam, balsam spray, hårkur, hårmaske, hårolie, hårserum og leave in produkter, der er særligt skabt til folk med hårtab. Vi forhandler produkter fra mærker som Alpecin, Basil Element, Dove, Dr. Konopka's, Dr. Santé, Elfa Pharm, Farmona, Goldwell, Green Pharmacy, Head & Shoulders, Milkshake, Nioxin, Radical, Swiss Clinic og Tuva Siberica.

Shampoo mod hårtab

Hårtab er ikke en ualmindelig lidelse, flere og flere døjer med hårtab. Tab af håret kan forårsages af stress, arvelighed, hormoner, alder, graviditet, amning, medicinske behandler mm. og det kan forekomme både hos mænd og kvinder.

På beauty.dk har vi mange forskellige shampoo varianter, som fungerer mod hårtab. Flere af de mange varianter arbejder nede i hårrødderne, og igennem koffeinen, som sætter gang i hårrødderne. På den måde forlænger produktet hårets levetid og deres evne til at gro hurtigere. Har du tyndt hår og drømmer om tykke lokker, finder du også shampoos, hvis formål er at gøre dit hår tykkere. Uanset om du ønsker at prøve en hårkur mod hårtab, hårtab shampoo, en balsam, hårmaske, hårolie, hårserum eller et nyt middel mod hårtab, kan du finde det her i vores sortiment. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra flere kunder, som har haft stort glæde af vores produkter mod hårtab. Vi håber på også at kunne hjælpe dig.