Hårstyling Mænd


Kæmpe udvalg af hårvoks til mænd

Hvis du ønsker at få kontrol over håret, med nogle gode og effektive hårstylingsprodukter, er du kommet til den helt rigtige side. Hos beauty.dk tilbyder vi alt hvad du skal bruge, for at få håret til at sidde knivskarpt. Det store udvalg omfatter alt lige fra hårvoks med soft, medium og stærkt hold til hårspray, hårgelé, saltvandsspray, tørshampoo og meget mere. Vælg mellem dine favoritmærker eller eksperimenter med nye spændende brands. Her er helt sikkert et produkt, som passer til dit hår og dit behov.

Voks er et af mandens vigtigste redskaber, og noget som næsten alle har stående på badeværelset. Og på trods af at det burde være relativt simpelt at finde en god hårvoks, som besidder styrke, volumen, tekstur og holdbarhed, er det faktisk det stik modsatte. De fleste hårstylingsprodukter indikere, hvor meget styrke og hold den giver. Tallet 2-3 betyder oftest, at den ikke giver særligt meget struktur og hold, hvor 5-6 giver utrolig meget. Som udgangspunkt siger man, at de lave tal er velegnet til mænd med fint hår, hvor de høje tal er ideelle for mænd med tykt og stærkt hår. Det hele kommer selvfølgelig også an på, hvilken frisure du ønsker. Vil du gerne have at håret skal stå lige op i luften, uanset tykkelse, længde og hårtyper - så kræver det selvfølgelig en stærk hårvoks.

På beauty.dk kan du vælge mellem mange forskellige hårvoks fra førende brands, som giver fuld kontrol over dit hår. Vælg mellem en fibervoks, clay voks, mud wax, cream wax, paste wax, voks på spray eller en pomade.

Hårstylingsprodukter fra velkendte brands

Hos beauty.dk finder du et stort udvalg af hårstylingsprodukter, og du kan helt sikkert finde den variant, som bliver din redning. Uanset om du søger en god hårvoks, hårgelé, hårspray, hårcreme, saltvandsspray, leave in eller styling paste kan du finde det her på siden til en rigtig god pris.