Hårspray


Når du styler dit hår, er en hårlak eller hårspray et uundværligt produkt. En hårspray kan bruges på mange forskellige måder, du kan både bruge den under stylingen, eller som et finish produkt. På beauty.dk finder du de bedste hårlakker og hårspray til skarpe priser fra nogle af de største forhandlere og producenter inden for feltet.

Hårlak guide

Ligesom så mange andre produkter er der også forskel på hårspray, og hvilken hårlak, der passer bedst til de forskellige lejligheder. Der er også mange forskellige holdninger til, hvad en god hårlak er, det handler i bund og grund om præferencer. Ens for alle er, at vi gerne vil have en hårlak, som får håret til at sidde knivskarpt hele dagen.

Når du skal finde den bedste hårlak, skal du tage et kig på dit eget hår, og hvad formålet er. Ønsker du en urokkelig frisure, volumen, eller skal produktet få de lange bølger til at holde hele dagen? Uanset hvad formålet er, så har vi helt sikkert én i vores sortiment blandt de mange forskellige brands, som matcher dit behov.

Den bedste hårlak til krøller

Mange tror at man blot skal spraye en hel hårlak i håret efter at have givet krøllerne form, i håb om at den halve dåse får krøllerne til at sidde knivskarpt hele dagen. Dog resulterer det blot i, at dine krøller ser, og bliver utrolig stive og urørlige, hvilket ikke er specielt smart. Så drop den halve “dåse hårspray” og gå i stedet på jagt efter en hårspray, som er med til at forberede dit hår på at blive krøllet. Prøv en hårspray fra IdHair, L’Oreal, Kératase, Toppik, Fudge, Redken, Paul Mitchell, Tigi eller Wella.

Den bedste hårlak som giver kontrol

Hvis du har svært ved at styre dit hår, kan du finde et væld af hårspray og hårlakker, som giver den perfekte styling, og holder håret på plads hele dagen. Vi forhandler rigtig mange varianter, som giver et ekstra hold, og ligeledes tæmmer de ustyrlige flyvehår.

Hårlak for volume

Har du fint hår, men ønsker volumen i håret, så finder du ligeledes et udvalg af letvægts hårspray, som giver dine lokker et soft til medium hold, så du stadig har mulighed for at style håret.

Shop den bedste hårspray til dine lokker
Der er mange forskellige meninger og forbehold, når det kommer til hårlak og hårspray. Nogle kvinder synes at en hårlak gør håret stift, og at det er et 80’er-agtigt stylingprodukt. Men her på beauty.dk elsker vi en god hårlak, og kan på ingen måde undvære det i vores hårrutine, når lokkerne skal sættes. Gå på opdagelse i vores brede udvalg og find de produkter, som matcher til dig.