Hårpudder


Hårpudder - det nye sort

Hårpudder, stylingpudder eller hair powder, som det også kaldes, er det nye sort, når det kommer til stylingprodukter til håret. Det unikke ved hårpudder er dets effekt til at opsuge fedt og snavs, og tilfører fint og fladt hår en volumen og fylde, som i den grad er misundelsesværdig.

Hvis du ikke allerede er en heldig ejer af en hårpudder, kan du sagtens finde en her på siden. Når først du har stiftet bekendtskab med en hårpudder i din hårpleje-rutine, er det svært at forestille sig en uden. Vi forhandler hårpudder fra førende brands inden for feltet blandt andet mærker som OSIS+, Clairol, Fudge, Redken, Tigi, American Crew, Keune og Toppik.

Den magiske effekt ved brug af hårpudder

Hårpudder er i sig selv ikke nogen ny opfindelse, faktisk var hårpudder på mode tilbage i 60’erne, hvor højt hår virkelig var in, og nu er modefænomenet vendt stærkt tilbage. Ved hjælp af ny forskning og moderne teknologi findes der en del hårpudder på markedet i alverdens varianter, som indeholder forskellige funktioner. Der findes hårpudder, som er skabt til at give et opfriskende look ved at absorbere olie, snavs og andre produktrester ud af hårstråene, mens andre hårpuddere har fokus på at give håret et fyldigt og glamourøst look. Nogle giver øget tekstur og andre en mat finish. Du finder dem her i vores udvalg af effektive hårpudder produkter.

Sådan bruger du hårpudder

Selvom pudderet ikke syner af meget, skal der næsten ingenting til for at få en stor virkning. Start derfor kun med lidt og tilfør pudderet gradvist efter behov. Brug fingerspidserne til at fordele og arbejde pudderet ind i håret efter det er påført. Hvis håret faldet ned i løbet af dagen, kan man nøjes med at rode lidt rundt i lokkerne med fingerne, så pudderets virkning aktiveres igen. Hårpudder er en rigtig god idé, hvis du går og drømmer om et sundt, stærkt og smuk hår - uanset vind og vejr. Lad dig inspirere af vores udvalg og find den hårpudder, som passer til dine ønsker.