Hårpleje Børn


Nænsom hårpleje til baby og børn

Her finder du milde hårplejeprodukter, som er udviklet specielt til både hår- og hovedbundspleje af baby og børn. Når vi udvælger hårpleje til børn, er det altid vigtigt, at alle produkter er så milde og skånsomme som overhovedet muligt. Ordet mild er nemlig helt essentielt, når det kommer til plejeprodukter for de helt mindste.

Hos beauty.dk har vi altid barnet i fokus, når det gælder hårpleje. Alle vores plejeprodukter er omhyggeligt udvalgt ud fra erfaringer og tonsvis af brugertests. Du kan derfor trygt shoppe din næste børneshampoo eller børnebalsam hos os. Flere af vores produkter er fri for parabener, parfume, silikone og sulfat. 
I vores udvalg af hårplejeprodukter finder du baby shampoo til de helt mindste, børneshampoo samt børnebalsam, luseshampoo, balsamspray samt små gaveæsker med plejeprodukter til den nybagte familie.

Shampoo til børn

Efter en lang dag i vuggestue, dagpleje eller børnehave kan dit barns hår og hovedbund hurtig blive snavset og fedtet. Det er her en mild shampoo og plejende balsam, kan vaske alle urenheder som sand, jord og skidt væk, uden at være for hård mod den sarte og bløde hovedbund.

Vi tilbyder milde shampoo og balsam, der tager særligt hensyn til dit barns øjne. Mange børn bryder sig bestemt ikke om at få vand i hovedet, og er ligeledes bange for at shampooen eller balsamen svier i øjnene. Det har vi på beauty.dk selvfølgelig haft i tankerne, da vi håndplukkede vores udvalg. Du finder derfor milde hårpleje produkter, som hverken svier eller irriteret øjenområdet, hvis uheldet er ude.

En sjov hårvask

På beauty.dk har vi gjort en dyd ud af, at kunne tilbyde hårplejeprodukter i farverige emballager og sjove motiver, så det bliver en sjov og god oplevelse for dit barn at få vasket hår. Hvis der venter en sød og sjov shampoo på badeværelset, kan oplevelsen pludselig være en glæde for børnene at gå i bad. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter, eller brug for hjælp undervejs i din shopping process, så skal du aldrig tøve med at kontakte vores skønne kundeservice team, som altid sidder klar til at hjælpe dig godt videre.