Hårolie & Serum


Beskyt dine lokker med de bedste plejeprodukter til håret

Hvis dit hår virker tørt og slidt, kan en hårolie eller et serum være med til at gøre en betydeligt forskel for dine ødelagte lokker. Ved brug af en god hårolie og et serum kan dit hår få det perfekte fugtboost og opnå et flot og velplejet look, hvilket også er grunden til, at mange professionelle frisører og skønhedsguruer har hårolie og serum på listen som et must have produkt i deres hårpleje rutinen.

Vi har gjort os en dyd ud af, at kunne tilbyde de allerbedste og mest populære hårpleje produkter. Du kan derfor finde et udvalg af hårolier med unikke, naturlige og effektive ingredienser samt serummer, som virkelig gør en forskel for dit hår. Hos beauty.dk finder du produkterne fra nogle af de førende brands inden for feltet. Vi forhandler produkter fra L’Oreal Paris, Milkshake, Moroccanoil, Nuxe, Natura Siberica, Paul Mitchell, Redken, Tigi, Toni & Guy, Urtekram og mange flere. Hvis du går og drømmer om et stærkt og sundt hår er en hårolie og et serum altså vejen frem til de smukke lokker.

Olie til håret

Hvis dit hår føles tørt og slidt, og syner en smule glansløst, så kan en god hårolie virkelig gøre underværker. Olien trænger ind i håret, og giver den fugt og næring, som det har behov for, så dine lokker forbliver sunde, stærke og velplejede. En hårolie er typisk en flydende konsistens af væsentlige fedtstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter, som kan komme fra en række af naturlige kilder og videreudvikles på et utal af måder. De fleste olier kommer fra frø, nødder, planter og blomster.

Der findes et hav af hårolier på markedet, og det kan være svært at finde rundt i dem alle, men så snart du ved, hvad dit hår har brug for, er det en nem sag. I vores udvalg her på siden finder du argan olie, kokosolie, chia olie, oliven olie, castor olie, jojoba olie, macadamia olie, mandelolie og avocado olie, der blot er nogle af de forskellige olier til håret, som kan nævnes. Uanset hvilken olie du vælger, kan de alle helt sikkert give dig et sundere og flottere hår. Du kan læse mere om hvert enkelt hårolie og dens egenskaber, hvis du klikker ind på dem.

Serum til håret

Et hårserum beskytter og forebygger håret mod udefrakommende elementer. De fleste hår serum indeholder unikke ingredienser, som arbejder sig ind i dybden af hvert eneste hårstrå, og genopbygger. Ved dagligt brug af serum til håret, kan du nå at beskytte dine lokker mod udefrakommende skader og slid. Ligesom så mange andre beauty produkter, findes der et væld af serummer, som tjener de forskellige behov, og du finder et stort udvalg af de mange produkter fra førende mærker i udvalget her på siden.