Hårmousse


Hårmousse, hårskum eller styling skum?

En hårmousse og en hårskum er suveræn, hvis du ønsker en perfekt styling og føntørring af dit hår. Med en god hårmousse eller skum kan du hurtig opnå en fleksibel styring af dine lokker og samtidig berige dem med fugt, pleje og beskyttelse.

Om du kalder en hårmousse for en hårskum, styling skum, eller andet er egentlig lige meget, produkterne er ens, og gør i bund og grund det samme. Styling produkterne kommer i både mousse-form og spray-form, hvilket gør det nemt for dig at finde ud af, hvilken match du bedst kan håndtere til dine lokker. De mange valgmuligheder kan godt gøre det svært at finde den helt rigtige hårmousse eller skum, da den hårmousse eller skum, der passer til din venindes hår nødvendigvis ikke matcher dit. Her gør øvelse mestre, og der er ikke andet at gøre end at prøve sig frem blandt de mange varianter.

I udvalget her på beauty.dk finder du både hårmousse til fint hår, hårmousse til krøller, hårmousse uden parfume og hårmousse med farve fra mærker som Milkshake, Tigi, OSIS+, Wella, Goldwell, Redken, Fudge, Natura Siberica, Schwarzkopf, Paul Mitchell, L’Oreal og mange flere. Vi har gjort en dyd ud af give produkterne de bedste beskrivelser med de vigtigste detaljer, så du nemt og hurtig kan blive klogere på, hvilket produkt der matcher dig bedst.

Hvordan bruger man en hårmousse?

En hårmousse er skabt til at arbejde i rødderne - og kun rødderne, hvis du vil have et optimalt resultat, hvilket gælder rigtig mange volumenprodukter. Hvis en hårmousse kommes i længder og spidser, kan der ske to ting. Enten trækker produktet bare resten af håret ned, ellers kan du være “heldig” at opnå en smule fylde i spidserne, hvor resten af frisuren uheldigvis trækkes ned, hvilket et stort no-go - med mindre det er det look, som du ønsker.

Shop din hårmousse online her

Om du ønsker at give dit hår mere fylde, hold og struktur eller fremhæve dine krøller, så har vi et stort udvalg til alles behov lige her på siden. Når du shopper på beauty.dk, får du altid fri fragt på alle dine bestillinger - uanset hvor meget du shopper for. Læg produkterne som du ønsker ned i din kurv og få dem leveret hurtigst muligt. Hvis du lægger din bestilling inden kl. 15.00, bestræber vi os på, at sende din pakke afsted allerede samme dag. Vælger du at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, hvor den bliver leveret til din hoveddør / postkasse allerede morgenen efter. Nemmere, hurtigere (og billigere) bliver det ikke. Happy Shopping!