Hårkur


Effektiv hårkur på beauty.dk

En hårkur er noget alle kan have glæde af, uanset om du har kort eller langt hår, om det er tørt, glansløst, kruset eller fedtet, så har dit hår og din hovedbund brug for ugentligt fugt og pleje. Har du i forvejen et sundt hår, kan du stadig få lige så meget glæde af at bruge en hårkur.

På beauty.dk finder du mange forskellige varianter af plejende hårkur og hårmasker, som egner sig til alle hårtyper. Du finder et udvalg af hårkur til farvet hår, hårkur til tørt hår, som giver en masse fugt, og har et indhold af nærende olier. Vi tilbyder hårkur til krøllet hår, så du slipper for filtret krus og frizz. Samt et udvalg af hårkur til afbleget og lysnet hår, som måske er blevet meget sprødt og tørt at se på fra kendte mærker som Milk_Shake, Organic Shop, Dr. Santé, Uniq One, Daily Defense, Olaplex, Moroccanoil, Redken, Tigi, Goldwell, Paul Mitchell og mange mange flere. 
Du finder ligeledes et bredt udvalg af hårkur og hårmasker, som indeholder de skønneste dufte af vanilje, kakao, sommerlige bær samt søde frugter, som skaber en uimodståelig aroma, der virkelig forfører dine sanser og gør det til en sand fornøjelse at vaske hår.

Hvad gør en hårkur?

En hårkur er en intensiv hårpleje behandling skabt til at styrke og beskytte dine hårstrå mod slid og nedbrydning. Hårkuren arbejder i dybden, hvor den tilfører fugt, pleje og næring til hvert enkelte hårstrå. Man kan nærmest sige, at en hårkur er hårets form for bodylotion eller ansigtscreme. Derfor er det også super vigtigt, at vælge en hårkur, som passer til lige netop dit hår og dine hårproblemer.

Hvordan bruger man en hårkur?

Selvom en hårkur tilfører dine lokker det ekstra fugt og pleje, dét, kan den ikke erstattes med en balsam. En god hårkur bør bruges ca. en til to gange om ugen, på den måde opnår du det bedste resultat. Det er dog vigtigt altid at læse anvendelses metoden, før du går i gang, da der er forskel på de forskellige hårkure og hårmasker. Nogle hårkure skal anvendes i tørt hår, mens andre skal i fugtigt hår. Ligeledes er der nogle, som skal i håret før shampoo og andre efter shampoo. Giv dine lokker en ordentlig forkælelse med en ny hårkur eller hårmaske fra beauty.dk.