Hårbørster & Kam


Vælg den helt rigtige hårbørste

Hvis du er på jagt efter en ny hårbørste, som kan børste det uregerlige hår, og samtidig holde dine lokker smukke og sunde, så finder du de helt rigtige hårbørster og hårkamme lige her på siden. Udvalget byder på professionelle hårbørster i forskellige former, farver og varianter. Ude i siden kan du præcisere og målrette din søgning, så du nemmere kan finde lige netop den hårbørste, som passer til din hårtype.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken hårbørste der er den bedste, det handler rigtig meget om, hvilken hårtype du har. Derfor er det vigtigt du, at vælger en, som passer til lige netop dit hår. Vi tilbyder hårbørster med vildsvinehår, nylon hår samt hårbørster velegnet til krøllet hår, fint hår, tykt hår og tyndt hår. Vi fører også hårbørster til børn, Tangle Teezers samt hårbørster til hair extensions og toupékamme. Alle børster i udvalget er udformet ergonomisk korrekt, så de ligger behageligt i hånden. Derudover finder du også smarte rensebørster, der på skånsom vis renser børsterne, og fjerner urenhederne fra hovedbunden fra hårbørsten.

Hårbørste til volumen

Hvis du ønsker at skabe volumen i håret, er en tunnel børste / pladebørste et klart match for dig. En tunnel børste minder i bund og grund om en pladebørste, dog er den mere halvrund og lidt smallere i det. Man kan sige det er en god kombination mellem rundbørsten og pladebørsten. Denne type hårbørste er velegnet til de fleste personer og fungerer bedst når du friserer i tørt hår.

Hårbørste til kort hår

Har du kort hår kan en føntørrings- eller rundbørste virkelig gøre forskel for din frisure. Disse børster er nemlig skabt til at skabe volumen i dit hår helt nede fra rødderne af. For eksempel vil en rundbørste ikke fungere i langt hår, da håret på et øjeblik vil filtre sig ind i de lange lokker.

Hårbørste til langt hår

Til mellemlangt eller langt hår er en pladebørste det gode valg. Du kan gøre din føntørring både nemmere og hurtigere med denne børste, og samtidig får du børstet håret godt igennem, så krusninger bliver udlignet. Børstens store flade er specielt skabt til at fange de mange lokker under frisering.

Hårbørste til krøller

Har du krøller kan du med fordel gøre brug af en detangling børste, altså en hårbørste, som giver en skånsom udregning af håret, og er især god at bruge i vådt hår. En hårbørste med vildsvinehår er ligeledes et godt match og helt klart alle pengene værd. Når du bruger den helt rigtige hårbørste til dit hår vil du opleve, at resultaterne kommer af sig selv. Held og lykke med din søgning.