Gel Neglelak


Hvad er en gel neglelak?

Her på siden finder du et spændende og farverigt udvalg af trendy gel neglelakker, som kan få de fleste pigehjerter til at slå et ekstra slag over. Vi fører beauty brands såsom Sally Hansen, Essie, Eveline, W7, Wet ‘n Wild, Rimmel London, Revlon og mange andre. Gå på opdagelse blandt de sprudlende farver og forskøn dine negle som aldrig før med en flot gel neglelak fra dit favorit brand.

En gel neglelak er en særlig type neglelak, hvor nogle af lakkerne kræver UV-lys eller LED-lys for at tørre. Andre har behov for en hærdende topcoat, mens nogle gel neglelakker kan tørre uden nogen former for lys eller topcoat. 
Der kan være en del fordele ved at anvende en gel neglelak, det handler i bund og grund om præferencer. En gel neglelak holder typisk rigtig længe på dine negle, og kan have en holdbarhed i helt op til 4 uger. Hvilket også er en af grundene til de fleste neglelak-elskere vælger en sådan lak.

Vælg den rigtige gel neglelak

Med så mange forskellige gel neglelakker kan det være lidt af en jungle at finde den helt rigtige. Nogle gel neglelakker kræver lys for, at kunne tørre, hvor andre kræver en top coat og flere af de nye lakker kan lufttørre som en almindelig og traditionel neglelak, og stadig give det gel-agtige look. En gel neglelak, som kan lufttørre uden nogen former for UV-lys, er yderst populær, da den ikke kræver en professionel negletekniker at lægge. Dog er denne type lak ikke nær så holdbar, som en gel lak, der skal tørres med UV-lys, men resultatet af udseendet er det samme. Søger du en gel-neglelak der kan tørre uden nogen former for lys, finder du dem blandt beauty brands såsom Essie, Sally Hansen, Revlon. Rimmel London, Wet ‘n Wild og Eveline. Gel neglelak er en ny og stærk form for neglelak, som holder længere, og er mere skånsomme mod neglepladerne. Gå på opdagelse blandt det store farve udvalg lige her på beauty.dk.