Gel & Cream


Køb hårgelé og styling creme til håret her

Hvis du leder efter en god hårgele eller hårcreme til din hårstyling, er du kommet til den helt rigtige side. Her kan du nemlig vælge mellem forskellige cremer og gelé, som sikrer dig en trendy frisure med et skinnende finish. I vores sortiment finder du et udvalg fra mærker som OSIS+, Wella, Tigi, Goldwell, Alberto Balsam, Bielenda, IdHair, Osmo samt mange flere. Og du kan uden tvivl finde en gelé eller creme, som matcher dine behov. Uanset hvilket produkt du søger til dit hår, kan du helt sikkert finde det her i udvalget på beauty.dk. Vi har gjort din shopping nem og inddelt de forskellige produkter i kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over de mange cremer og geler.

Hårgelé til kvinder

Der har altid være delte meninger om hårgele, da det var et hårprodukt som virkelig fyldte meget i 80’erne, og er kendt for at give det slikket og våde look. Dog er hårgeleen blevet moderniseret og kommet tilbage med en ny formel i både flydende og fast konsistens - og vi er vilde med det! Hårgele er blevet et trendy hårstylingsprodukt, som flere professionelle frisører og skønhedsguruer flittigt anvender. Her på beauty.dk finder du et mix af de traditionelle vandbaseret hårgele, som giver et wet-look, og typisk efterlader håret med et stærkt og fleksibelt hold, samt de mere moderne typer, som giver både fylde, hold og struktur.

Hårcreme til kvinder

En hårcreme også kaldet stylingcreme har flere forskellige egenskaber, og kan anvendes til både fladt hår, krøllet hår, kruset hår eller fint hår. Fælles for de mange varianter ude på markedet er, at de er specielt udviklet til, at tilfører dit hår fugt, bekæmpe krus og flyvsk hår, så dit hår synes mere samlet og velplejet. Særligt hårtyper med et kraftigt hår eller krøller kan have stor glæde af en hårcreme, da produktet gør håret mere medgørligt.

Personer med normalt og fint hår kan ligeledes have glæde af en stylingcreme, da der findes forskellige varianter, som indeholder volumengivende egenskaber i stedet for at fokusere på fugt, da det kan tynge håret. Mange stylingcremer er ligeledes varmebeskyttende, så du roligt kan bruge din føntørre uden at bruge en varmebeskyttende spray.