Foundation


Hvad er foundation

Foundation er en af de mest solgte produkter inden for makeup. En foundation er en farvet creme, som giver dig mulighed for at skabe en mere ensartet og jævn hudtone, samt at dække urenheder.

Her på beauty.dk kan du finde en bred vifte af foundations, hvad enten du har tør hud, fedtet hud, normal hud eller sensitiv hud. Du kan finde foundations, der passer til både en varm, kold eller neutral hudtone fra forskellige makeup brands, som enten giver en let, medium eller fuld dækning. Med så stort et udvalg af forskellige foundations kan det faktisk være lidt af en jungle at finde rundt i. I dag er foundations lige så meget et hudplejeprodukt, som det er makeup, da du kan finde foundations med plejende og nærende egenskaber i form af serum, olie, vitaminer, SPF og mineraler som faktisk gør noget godt for din hud.

Når du skal finde din ultimative foundation, er det en rigtig god idé at starte med at kigge på din hudtype, så du er sikker på at, den blender fint ind med din egen hud. En foundation i en forkert farve er no-go, og kan hurtig give dig et unaturligt look.

Vælg den rigtige foundation

Hvis du har tendens til meget tør hud, så vælg en foundation, som giver fugt eller fedt til din hud. Har du sensitiv hud, som nemt reagerer med irritation og rødme, skal du gå efter en foundation, som er særlig mild, og ikke indeholder parfume eller parabener, men en masse vitaminer. Hvis din hud er fedtet eller kombineret, kan den sagtens have brug for fugt, men fordi huden producerer så meget fedt, er det vigtigt at, du vælger en oliefri foundation. Er din hud normal og ikke har specielle udfordringer, så tilbyder vi ligeledes et hav af foundations i flere forskellige nuancer fra brands såsom Maybelline, Max Factor, L’Oreal Paris, Milani, GOSH, Rimmel, Revolution, W7, NYC, Youngblood og mange mange flere.

Nu er du forhåbentlig blevet klogere på, hvilken hudtype du har, og hvilken slags foundation du skal søge efter. Har du brug for yderligere hjælp kan du præcisere og målrette din søgning endnu mere ude i venstre side alt efter, hvilken egenskab, nuance eller ingredienser din nye foundation skal besidde. God shopping!