Fødder


Få sunde og bløde føddder

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop og sjæl, bør du give dine fødder noget ekstra opmærksomhed i ny og næ. Det er vigtigt med en god fodpleje rutine, det nytter nemlig ikke noget at gemme dem væk hele vinteren og først gå i gang med at give dem en ordentlig omgang pleje, når de varme sommerdage nærmer sig.

Her på beauty.dk finder du lige netop de fodpleje produkter, som hjælper dig til sunde, smukke og velplejede fødder, der sagtens kan vises frem hele året rundt. Du finder et udvalg af fodpleje produkter velegnet til ømme fødder og hård hud på fødderne. I udvalget finder du blandt andet plejende fodcreme, fodsalve til sprukne fødder samt elektroniske og manuelle fodfile, som nemt og effektiv gør alt arbejdet for dig. Vi har altid super gode priser, hurtig levering og en høj kvalitet, så du behøver hverken gå på kompromis med kvalitet eller pris, når du shopper produkter fra vores webshop.

Guide til bløde fødder

Du tænker nok ikke over det til hverdag, men dine fødder bliver faktisk udsat for et enormt stort pres hver eneste dag. Dine fødder lider ofte overlast, når de døjer med for små sko, for høje sko eller noget helt tredje. Der findes derfor ikke noget mere afslappende end et lunkent fodbad efterfulgt af en effektiv fod scrub og en fugtgivende fodcreme, som virkelig forkæler og plejer dine fødder.

Det er altid en god idé, at benytte en god fodcreme efter badet, når din hud er ren og fugtig, så har cremen nemmere ved at trænge ind i dybden, og du får mest ud af dens effekt. Du kan ligeledes påføre en plejende fodmaske på fødderne inden sengetid, så den får lov at virke natten over. Der er nemlig intet bedre end at vågne op med silkebløde og rene fødder. Her på beauty.dk har vi det hele! Så der er ingen undskyldninger for ikke at gå i gang allerede nu. Pas dine fødder og forkæl dem med en lækker spa behandling i ny og næ, de skal nemlig bære dig resten af livet.