Eyeliner


Eyeliner guide

Med en eyeliner har du mulighed for at skabe mange forskellige looks, og uanset hvad din personlige stil er, kan du helt sikkert få glæde af en eyeliner i din makeup taske.

Eyelinere kommer i et væld af forskellige varianter, og der er derfor også stor mulighed for at finde en eyeliner, som passer til dit behov og dine krav. Vælg mellem en eyeliner i sort, som er den typiske farve de fleste vælger, eller sæt endnu mere fokus på dine øjne med en brun, blå, grøn eller rød eyeliner. Udover et væld af forskellige farver, kan du også finde mange forskellige eyeliner typer. Der er alt lige fra eyeliner blyant til flydende eyeliner med små pensler, og faste eyelinere som du skal skal bløde op. Der er altså masser af kunstnerisk frihed, når det kommer til eyeliner, og lige netop derfor er det et fantastisk makeup produkt at have liggende i makeuptasken.

Vælg den rigtige eyeliner

En eyeliner blyant også kendt som en eyeliner kohl, kan i bund og grund bruges til det meste. Den er super nem at påføre, og den lille størrelse gør den nem at have med i tasken til når man er på farten. En eyeliner gel kan tilfører dit look et mere glamourøst udseende. En gel eyeliner er oftest vandfast, og den cremede konsistens gør det nemt at styre tykkelsen på stregen. Sidst men ikke mindst finder du den flydende eyeliner, som du helt sikkert kender. Den flydende eyeliner kan bruges til at skabe et stærkt, pigmenteret look med en skarp og lige streg. Dog kræver det en fast hånd og en smule øvelse at gå i krig med den flydende eyeliner.

Skab den perfekte eyeliner wing

Du kan skabe mange forskellige makeup looks ved hjælp af en eyeliner. Vil du gerne gøre dit look mere dramatisk, er en eyeliner den perfekte vej at gå, men du kan ligeledes skabe et klassisk, afdæmpet look. Uanset om du skal på job eller ud til en festlig aften med pigerne, er en eyeliner i makeuppungen et rigtig godt valg.

Gå på opdagelse her på siden og find din eyeliner favorit. Prøv de forskellige varianter og eksperimenter med at skabe det perfekte eyeliner wing look. Et godt tip er at holde på midten af din eyeliner, ikke for tæt på spidsen. På den måde har du mere kontrol. Uanset om du går meget op i makeup, eller udelukkende bruger makeup ved særlige lejligheder, kan du finde de helt rigtige produkter til dit forbrug her på siden.