Eau Fraiche


Hvad er Eau Fraiche?

De fleste kvinder (og mænd) elsker en god duft. Vi bruger parfumer, deodoranter og after shaves til hverdag samt til særlige anledninger, når vi gerne vil føle os ekstra friske, rene og velplejet. Derfor er en ny duft i ny og næ noget, som de fleste sætter pris på. På beauty.dk har vi gjort ne dyd ud af at finde de bedste Eau Fraiche fra førende brands. Vi har de lette dufte, tunge dufte, sensuelle dufte og neutrale dufte, som du frit kan vælge mellem og bestille hjem online med det samme.

Eau Fraiche er en duft, som skiller sig lidt ud fra mængde af de mange eau de parfume og eau de toilette. Eau Fraiche er en forfriskende body spray, der kan minde en smule om eau de cologne til mænd. I modsætning til eau de toilette og eau de parfume, indeholder Eau Fraiche kun 1-2 procent duftolier, hvor resten er vand. Duften indeholder ikke alkohol, og er derfor særligt velegnet til dig med følsom og sensitiv hud, som ikke tåler kraftige parfumer. Den milde formel indeholder en lidt svagere koncentration - duften er den samme, men selve holdbarheden i Eau Fraiche, er ikke lige så lang som en eau de parfume eller eau de toilette.

En mild duft for alle

Der findes helt klart en parfume for alle, og hvis du endnu ikke har fundet din signaturduft endnu, så er det måske på tide. I sortimentet hos beauty.dk finder du dufte til alle, om du er til dufte af søde blomster, modne frugter, friske eller varme toner, så finder du den her i vores udvalg. Tag dig god tid til at tage et kig på de forskellige produkter, læs og studér dine favoritter. Skulle du blive i tvivl om noget undervejs, eller ønsker du svar på dine spørgsmål, sidder vores altid søde kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb fra start til slut. Hvis du bestiller i dag inden kl. 15.00, leverer DAO hurtig og sikkert til din hoveddør allerede dagen efter. Happy Shopping.