Eau de Toilette


Eau de Toilette betydning

Mange parfumer fås i to udgaver, Eau de Parfume og Eau de Toilette. Eau de Toilette, som også bliver forkortet med EdT, har en mere diskret duft end en Eau de Parfume. Mange mænd og kvinder verden over foretrækker en let parfume udgave. Måske fordi vi er en smule duft forskrækkede? Uanset hvad grunden er, bliver der faktisk solgt flere Eau de Toilette i Danmark, end der gør i andre lande. Derudover er en Eau de Toilette altid noget billigere end en Eau de Parfume, og grundet den lavere pris og kortere varighed behøver du ikke spare på dråberne med denne type duft. På beauty.dk kan du altid være sikker på at finde de nyeste og mest eftertragtede dufte. Uanset om du ønsker at finde din nye yndlings parfume, eller eksperimentere med nye spændende dufte, finder du helt sikkert en parfume her, som behager din næse og vækker særlige minder frem.

En Eau de Toilette indeholder 5-15 procent duftolier, hvor helt op til 80% af duftolierne fordamper efter ca. tre timer. Til gengæld er den særlig god, hvis du for eksempel ikke er vant til at bruge parfume, og gerne vil starte ud med en mere afdæmpet duft. Du kan derfor roligt spraye dig med din Eau de Toilette et par gange uden at komme til at dufte for kraftigt.

Hvis du ligeledes har en følsom og sensitiv hud, er Eau de Toilette det helt rette valg for dig, da en EdT kun udsætter huden for en meget lille mængde af parfumestoffer i forhold til, hvad en Eau de Parfume gør. En Eau de Toilette er ligeledes en perfekt duft at have liggende i tasken, da du har mulighed for at opfriske og genvinde den dejlige duft i løbet af dagen. Uanset hvor meget Eau de Toilette du bruger, kan du altid finde en størrelse her på beauty.dk, som passer til dit behov. Du kan finde miniature parfumer på 20 ml, så du har mulighed for at tage din yndlingsduft med i byen, på job eller weekendtur, eller hvis du bare gerne vil afprøve en ny duft. Du finder ligeledes dufte helt op til 200 ml, så du har rigeligt af din yndlingsduft, og ikke lige løber tør.

Hvordan bruges Eau de Toilette?

Der findes ingen regler for, hvordan du skal påføre en Eau de Toilette. Du kan påføre den, præcis, hvor du ønsker. Du kan for eksempel sprøjte den ud i luften for derefter at træde ind i duftskyen, så den fordeles på hele kroppen. Du kan ligeledes påføre noget af din Eau de Toilette på hårbørsten, så du får duften ind i håret, når du børster det. Eller påføre et par små dråber på kroppens pulspunkter såsom hals, kraveben, håndled og øreflipper. Her er mange skønne Eau de Toilette i smukke flakoner. Så test nogle af dine foretrukne parfume brands af, eller kast dig ud i en ny og spændende duft.