Eau de Parfume


Hvad er en Eau de parfume?

Eau de Parfume, som bliver forkortet EdP, er en af de mest populære former for dufte, da Eau de Parfume holder længere tid på kroppen end for eksempel en Eau de Toilette. Den er derfor ideel til dig, der ønsker en duft der holder længe og som er intens i duften. Det ligger naturligt i mennesker at lade sig påvirke af dufte, hvorfor det ikke er helt lige meget, hvilken duft du sprøjter på.

Eau de Parfume er den reneste form for duft du kan finde udover ren parfume, da den indeholder ca. 10-20 procent duftolier, hvor ca. 70% af duften tabes i løbet af nogle timer, og de resterende 30% kan holde helt op til et døgn. Selvom en parfume indeholder noter, der hører til forskellige duft familier, vil der typisk være én note, som er mest dominerende.

Vælg den helt rigtige Edp

Parfume handler meget om ens personlige smag og præferencer. Passer du bedst til en parfume med en frisk og feminin blomsterduft eller en lidt tungere træagtig duft? Vi har helt sikkert en duft, som kan forføre dine sanser. På beauty.dk finder du lokkende, pirrende, vanedannende og milde dufte, som passer til enhver smag, humør og begivenhed.

Om du elsker duften af søde frugter, blomsteragtige dufte eller du bare er typen, der elsker en naturlig duft af rent vasketøj? Uanset hvilken duft du foretrækker, kan du finde det i vores udvalg her på siden. Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger en parfume, så falder vi oftest for dem, der vækker særlige minder. Her på siden finder du et stort udvalg af Eau de Parfume til en overkommelig pris. Vi sørger altid for at have de nyeste, trendy og mest eftertragtede dufte, så du med garanti kan finde din yndlings parfume. En ting er sikkert, her kan du sagtens finde noget, der behager din næse.

Få din parfume til at holde længere

Der findes mange geniale ideer, tips og trick til, hvordan du kan få din Eau de Parfume til at holde længere. Det er altid en god idé, at fugte huden inden brug af parfume. Smør dig ind i en god bodylotion eller en kropscreme, før du sprøjter de gyldne dråber på huden. Duftolierne i parfumen holder nemlig endnu længere på fugtet hud end på tør hud. Tre pift er altid nok. Flere sprøjt giver ikke ekstra holdbarhed blot en kraftigere duft. Spray parfumen på din krops pulspunkter, altså der hvor du kan mærke din puls som kraveben, hals og håndled. Når duften rammer her, er kropsvarmen med til at forstærke duften.

Uanset, hvor meget parfume du skal bruge, kan du altid finde en størrelse her på siden, som passer til dit behov. Du kan finde miniature parfumer på 20 ml, så du har mulighed for at tage din yndlingsduft med i byen eller hvis du bare gerne vil prøve en ny duft. I den modsatte ende, finder du dufte helt op til 200 ml, så du har rigeligt af din yndlingsduft. Her er mange skønne dufte i smukke flakoner. Så test nogle af dine foretrukne parfume brands af, eller kast dig ud i en ny duft.