Deodorant Mænd


Deodoranter til mænd

Mænd har ofte en tendens til at svede mere end kvinder, hvilket blandt andet skyldes flere biologiske ting i mandens krop. Derfor er en god deodorant eller deodorant spray en absolut nødvendighed, da der ikke findes noget mere sexet end en velduftende og soigneret mand! Her på beauty.dk finder du derfor et væld af gode deodoranter og antiperspiranter, som plejer, opfrisker og giver dig en følelse af friskhed. Vores udvalg inkluderer deodoranter fra de allerbedste brands, samt nye inspirerende mærker, som du i den grad bør afprøve. Du finder blandt andet deodoranter fra mærker såsom Hugo Boss, David Beckham, Axe, Calvin Klein, Dove, Rexona og mange flere.

Uanset om du er på jagt efter en deodorant som deostick eller roll on, kan du helt sikkert finde det i vores sortiment blandt de mange varianter. Du finder deodoranter med parfume og deodoranter uden parfume samt antiperspirant deodoranter. Hvis du ikke allerede har hørt om en antiperspirant deodorant, så er det faktisk ved at være på tide. En antiperspirant deodorant besidder nemlig mange funktioner. Den sørger blandt andet for, at porerne under armene bliver blokeret, så udledningen af svedproduktionen stopper. På den måde er en antiperspirant deodorant yderst effektiv til dig med en aktiv livsstil. Du finder dem under mærker såsom Perspirex, Vichy og Rexona.

Deodorant spray til mænd

Er du mere til en deodorant spray, eller måske du vil kombinere dem begge? Så har vi ligeledes et godt udvalg her på beauty.dk. Er du til en mild og diskret duft, kan du afprøve mærker såsom Dove, Rexona og Neutral. Hvis du er mere til en kraftig duft, der gør sig en smule bemærket, kan du snildt bevæge dig ud i mærker såsom Hugo Boss, David Beckham, Calvin Klein og Axe. Du kan eventuelt bruge din deodorant sammen med en parfume fra samme serie og på den måde forlænge din duft. Prøv dig frem blandt de effektive og milde deodoranter her på siden. Her er noget for enhver smag.