Dagcreme


Dagcreme og ansigtscreme for alle hudtyper

Vi kender nok alle sammen mindst én fra veninde-gruppen, som på den ene eller anden måde altid har formået at have en fejlfri og perfekt hud - og vi er død misundelige! Udover en sund og varieret kost, motion og de nødvendige 8-timers søvn, er hemmeligheden bag et sundt og velplejet ansigt ganske enkelt: En god dagcreme.

Der findes et hav af dagcreme på markedet, og det kan være svært at finde lige præcis den, som fungerer for dig. Tit skal der flere fejlkøb og eksperimenter til, før man efter lang tids søgen finder den helt rette. Derfor har vi samlet et kæmpe udvalg af dagcremer fra verdenskendte og populære mærker som blandt andet Avéne, Bioderma, Bielenda, Clinique, Estée Lauder, Ecooking, Elizabeth Arden, L’Oreal Paris, Herbal Care, REN, Dr. Medica, La Roche-Posay, Dermalogica, Urtekram samt mange flere. Du finder en perlerække af forskellige dagcremer, som sikrer, at din hud får den optimale pleje og omsorg, som den behøver. Du finder dagcreme til tør hud, dagcreme til sensitiv hud, dagcreme til fedtet hud, dagcreme til kombineret hud, dagcreme til normal hud, dagcreme med og uden parfume, dagcreme med farve, dagcreme med anti age effekt eller dagcreme med E-vitamin. Hvad end din hud har brug for fugt, pleje, peeling eller en opstramning tør vi næsten love, at du finder en dagcreme her i vores sortiment, som passer perfekt til dig. Mulighederne er store og udvalget er bredt.

Hvordan virker en dagcreme

En god dagcreme fungerer som et beskyttende skjold mod dagligdagens strabadser. En ansigtscreme er nemlig specielt udviklet til at beskytte mod de mange faktorer som din hud udsættes for i løbet af dagen, for eksempel sol, kulde, udtørring, røg, stress samt forurening. Alle disse faktorer har en yderst skadelig virkning på huden, så det er derfor vigtigt at beskytte den med hudplejeprodukter, før du går hjemmefra om morgenen.

Hvilken dagcreme skal jeg vælge?

Inden du dykker ned i det store univers af forskellige dagcremer er det vigtigt, at du ved, hvad din hud har brug for, så du kan hjælpe den bedst muligt. En tør hud har eksempelvis ikke brug for den samme pleje som en fedtet hud. I det brede udvalg af dagcreme finder du cremer med letvægts konsistens, som hurtig absorberes ind i huden. Du finder dagcreme, der indeholder en let solfaktor, som beskytter dit ansigt mod solens skadelige stråler, samt indeholder aktive ingredienser der har en anti-aging effekt. Derfor anbefales det at bruge en dagcreme med solfaktor om sommeren, hvor huden kan få glæde af det. Så køb din næste dagcreme her på beauty.dk. Det store udvalg giver dig inspiration til at finde den perfekte ansigtscreme, som egner sig til lige netop din hud.