Creme


Find en god creme til huden

En god hudpleje er noget, som vi alle har brug for. Det gælder både børn, unge, voksne og ældre. Det kan dog være stor forskel på, hvad vi har behov for alt efter vores alder, køn og selvfølgelig hudtype. Forskellige hudtyper kræver forskellige former for hudpleje. Eksempelvis babyhud og børnehud, ung hud, moden hud og ældre hud skal ikke behandles ens. Alle har behov for hudpleje og fugt, men det skal være den rigtige slags. I vores udvalg finder du hudplejemidler og cremer, som er velegnet til alle hudtyper. Så uanset, om du har uren hud, fedtet hud, tør hud, sart hud, normal hud, kombineret hud, hud med allergi eller noget helt andet, er der hudpleje, der passer til dig.

Ude i siden kan du præcisere din søgning, så du nemt kan navigere rundt i de ingredienser og egenskaber som dine kropscremer skal besidde. På den måde kan du være sikker på, at finde lige netop den, som er god for din hud. Hvis du er på jagt efter kropscreme til hele familien, kan du finde cremer i store og mellem størrelser samt de helt små, der ikke fylder for meget, og er perfekte til at have med på weekendture.

Hvorfor har man brug for kropscreme?

En kropscreme er udviklet til, at tilføre din hud ekstra fugt og næring, så du undgår at huden bliver tør og sprækker. En god kropscreme eller bodycreme som det også kaldes, trænger ind i huden og skaber en barriere, der hindre fugttab, og efterlader kroppen velplejet. Huden har brug for pleje og fugt for at opretholde eller genskabe dens smidighed. Din hud har til formål at holde væske inde i kroppen og snavs, bakterier, varme, kulde og andet ude fra kroppen - derfor er det vigtigt, at huden konstant er i balance.

I denne kategori har samlet et bredt udvalg af plejende cremer til hud og krop i alverdens afskygninger. Vores udvalg består af cremer i alverdens afskygninger. Vores udvalg består af kropscremer med fugtgivende egenskaber, kropscremer med duft, cremer med antioxidanter, cremer med æteriske olier, cremer med farve, cremer med solfiltre, kropscremer med pleje og andre mere neutrale varianter. Blandt de mange cremer finder du ligeledes en række universal cremer, som kan bruges overalt på kroppen samt fodcreme, tatovering creme og velduftende massagecreme. Blandt de mange varianter finder du cremer fra hudpleje brands som Bielenda, Body Collection, Clarins, Clinique, DermaV10, Dove, Dr. PawPaw, Dermacol, Dr. Hauschka, Dr. Konopka's, Ecooking, Elizabeth Arden, Eveline, Healthpoint, Herbal Care, Garnier, Johnson’s, Nivea, Nuxe, Natura Siberica, Organic Shop, REN, W7, Weleda og mange flere.

Cremer med og uden parfume

Hvis kroppen skal plejes, er en god bodycreme en absolut nødvendighed og ren guf for huden. Huden har nemlig brug for fugt året rundt - uanset din hudtype. Lider du af eksem, uren hud, bumser, nældefeber, forkølelsessår, psoriasis eller en anden hudlidelse, skal du i særlig grad passe og pleje din hud godt, for så har din hud behov for ekstra hudpleje og omsorg. Selv mennesker med perfekt hud og ingen hudproblemer skal også sørge for at pleje og passe godt på deres hud. Er din hud sensitiv, kan det være en god idé, at anvende en creme uden parfume, så din hud ikke bliver irriteret af det alkohol, som parfume i cremer indeholder. Du kan eventuelt kigge nærmere på cremer fra DermaV10, Urtekram, REN, Melissa, NUXE, Herbal Care eller Ecooking.

Økologisk hudpleje

Det er både en stor trend og en rigtig god ide at tænke over, hvilke produkter du bruger. Økologisk hudpleje er hudpleje, hvor en stor del af de naturlige ingredienser er økologiske og således dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Men alle ingredienser er ikke nødvendigvis økologiske. Og alle ingredienser er heller ikke nødvendigvis naturlige ingredienser. Hvis du gerne vil have flere naturlige produkter hjem på din hylde, så er du kommet til den helt rigtige side.

Universalcreme til ethvert behov

Universal cream er den optimale creme til alle udfordringer i huden. Blandt vores mange cremer og økologiske cremer finder du et udvalg af effektive og uundværlige universalcremer. De fleste universel cremer fungerer som et rent mirakel middel, og kan anvendes af hele familien. Normalt indeholder en universal creme anti inflammatoriske ingredienser, så beroliger huden, beskytter, fugter og reparerer.