Creme


Her på siden finder du plejende cremer i alverdens afskygninger. Vores udvalg består af kropscremer i intense og fugtgivende udgaver, nogle med en dejlig duft og andre mere neutrale. Vi tilbyder en række af forskellige universalcremer, der kan bruges overalt på kroppen samt fodcreme, tatoveringscreme og velduftende massagecremer - you name it!

Creme til huden

En kropscreme tilfører din hud ekstra fugt og næring, så du undgår at huden bliver tør og sprækker. En god kropscreme eller bodycreme, som det også kaldes, trænger ind i huden og skaber en barriere, der hindre fugttab, og efterlader kroppen velplejet.

Vi forhandler rigtig mange forskellige cremer fra forskellige brands, du finder dem blandt mærker som Bielenda, Body Collection, Clarins, DermaV10, Dove, Dr. PawPaw, Ecooking, Elizabeth Arden, Eveline, Garnier, Johnson’s, Nivea, Nuxe, W7, Weleda og mange andre.

Hurtig og nem shopping

På beauty.dk skal shopping være nemt, og derfor kan du ude i siden præcisere din søgning, så du nemt kan navigere rundt i de ingredienser, egenskaber som dine kropscremer skal besidde. På den måde kan du være sikker på, at finde lige netop den, som er god for din hud.

Hvis du er på jagt efter kropscreme til hele familien, kan du finde cremer i store og mellem størrelser samt de helt små, der ikke fylder for meget, og er perfekte til at have med på weekendture.

Cremer med og uden parfume

Hvis kroppen skal plejes, er en god bodycreme en absolut nødvendighed og ren guf for huden. Huden har nemlig brug for fugt året rundt - uanset din hudtype.

Har du sensitiv hud, kan det være en god idé at anvende en parfumefri creme, så den ikke bliver irriteret af det alkohol som parfume indeholder. Prøv en creme fra DermaV10, Urtekram eller Ecooking.

Universalcreme

I det brede udvalg af cremer finder du ligeledes et udvalg af effektive og uundværlige universalcremer, som er den optimale creme til alle udfordringer af huden. De fleste universel cremer fungerer som et rent mirakel middel, og kan anvendes af hele familien.