Corrector


Hvad er Color Corrector?

Det er ingen hemmelighed, at vi ikke kunne leve uden en concealer. Det er det kosmetiske våben, som dækker alle vores små fejl. Nu er der kommet et nyt makeup produkt på markedet: Color Corrector. Color Corrector er det nye sort, og har aldrig været mere populært end det er nu. Du har sikkert allerede set paletterne med gule, grønne og lilla farver. Color Corrector bliver oftest brugt til professionelt brug af makeup artister, men er nu blevet en del af de fleste kvinders makeup rutiner - og det forstår vi godt!

Color Corrector produkter er designet til at skjule uønskede urenheder, mørke rander under øjnene, rødme i huden, misfarvninger i ansigtet og dermed fremhæve det bedste i dit ansigt, så du opnår en perfekt og fejlfri porcelænshud. De fleste foundations og concealer kan give dig en god dækning, men hvis du søger perfektion, vil en Color Corrector under din foundation helt klart gøre tricket. De er nemlig specielt designet til at tackle vanskelige områder i huden.

Color Corrector guide

Men der er så mange farver. Og det kan virke svært at vælge den helt rigtige farve, som hjælper til lige præcis dit behov. Det er her du skal huske på alt hvad du har lært om komplementære farver.

GRØN OG GUL COLOR CORRECTORS
De grønne, gule og røde nuancer bruges til at neutralisere rødme i huden, bumser og slem akne.

LILLA OG BLÅ COLOR CORRECTORS
Blå og lilla farver neutralisere gule og orange nuancer, samt korrigere mørke pletter. Har du gule pletter i huden, er den lilla nuance perfekt til at skjule disse skønhedsfejl.

PINK COLOR CORRECTORS
Pink neutralisere mørke misfarvninger i huden, hvilket gør den ideel til pigmentforandringer.

GUL OG ORANGE COLOR CORRECTORS
Gule og orange farvetoner neutralisere lilla og blå nuancer - den er særlig god til at skjule mørke rander under øjnene samt blå mærker.

Find et stort sortiment af Color Corrector på beauty.dk

Hos beauty.dk finder du et stort udvalg af paletter og enkelte Color Corrector fra førende brands såsom Bielenda, Maybelline, MAC, NYX, Dermacol, GOSH, Technic og mange mange flere, du finder helt sikkert en, som du ikke kan undvære. Gå på opdagelse blandt vores udvalg og lad dig inspirere af de mange skønne brands, som du kan vælge mellem her på siden.