Contour


Contour definition

Contouring er en makeup teknik, som virkelig har taget beauty-verdenen med storm. Og hvis du engang har drømt om mere markerede kindben, samt færre rander under øjnene, er denne teknik guld værd for dig. Hos beauty.dk finder du forskellige contouring makeup fra førende beauty brands. Du finder blandt andet contour kit, contour stick og contour palette, som giver dig mulighed for at fremhæve, definere og forme dit ansigt på allerbedste vis. Contouring går ud på at fremhæve dine bedste ansigtstræk og mindske de uønskede. Dette gøres ved at fordele de forskellige brune nuancer i ansigtet, så du kan forme dine ansigtstræk på forskellig vis. Contour benyttes efter foundation, men før blush, øjenskygge, mascara mm.

Fremhæv dine ansigtstræk med contour makeup

Når du skal finde den helt rette contour palette til din hudfarve, er det vigtigt, at du går efter et produkt, som tonemæssigt matcher din egen hudfarve, så du opnår det mest naturlige udseende.

Lys og skygge kan gøre enormt meget ved ansigtet, og du har sikkert prøvet at lege med diverse filtre, farver og kontraster på billederne på Instagram. Det er de kontraster, som har betydning for, hvilke træk i dit ansigt man lægger mærke til, og det er lige netop den teknik, som der arbejdes efter, når contouring anvendes. Ved at lægge mørke nuancer på de områder som skal nedtones, og lyse farver på de steder i ansigtet, som du ønsker at fremhæve, skaber du definition i dit ansigt. Vil du gerne have dine kindben fremhævet, kan du derfor lægge en lysere nuance der, mens en mørk nuance på kæbepartiet hjælper dig med at fjerne fokus fra dette. Der findes et utal af muligheder, og det handler i høj grad om at prøve sig frem, indtil man finder lige præcis de ansigtstræk, som man ønsker at fremhæve. Så gå på opdagelse i vores spændende univers, og find de produkter, som passer allerbedst til dit ansigt.