Concealer


Hvad er en concealer?

En concealer er i sandhed det bedste makeup produkt, du kan have i makeuppungen. Concealer fungerer i bund og grund som dit hemmelige våben, når du ønsker en høj dækkeevne, der hjælper med at fjerne fokus fra fine linjer, mørke rande og uønskede urenheder. En concealer kan nemlig skjule alle de små fejl og synder lige med det samme. Noget som sund kost og dyre ansigtscremer ikke kan klare.

Der findes et væld af concealer, i alverdens nuancer på markedet og det er vigtigt, at du vælger den, som matcher dig og dit behov, når du ønsker en perfekt dækning. Her på beauty.dk finder du alverdens concealer lige fra cremeform, stiftform, blyantform til flydende concealers i alverdens nuancer og farvetoner. Hvad enten du er til en concealer fra Maybelline, en concealer fra L’Oreal eller foretrækker en concealer fra MAC, kan du finde den her på siden til en god pris.

Concealer guide

Når du skal finde den helt rigtige concealer, kan det være en fordel at lave en concealer test. Eksperimenter med et par forskellige og prøv eventuelt at gå efter en, som har den præcis samme farve som din hudtone. Det er endda en fordel, hvis du finder en, som er en tone eller to lysere, og endnu bedre hvis der er lidt orange, eller ferskenfarvet nuance i den. Så dækker den nemlig bedst de mørke rande under øjnene. Du kan lægge concealer både før og efter din foundation, det gør egentlig ikke den helt store forskel.

Der findes fire forskellige typer af concealere: Flydende concealer, creme concealer, dækstift og blyant. Og de kommer alle sammen i et hav af forskellige farvenuancer og toner som du kan finde her på siden. En flydende concealer kommer oftest som pen-form eller i en lipgloss-agtig beholder, som påføres med enten en skum applikator eller pensel, der gør den drøj at bruge. En flydende concealer fungerer i bund og grund til alle hudtyper, og er perfekt til at mindske de mørke rander. Mærker som Clinique, Max Factor, Maybelline New York, L’Oreal, W7, Technic, Barry M og MUA Makeup Academy har i den grad skabt et par favoritter, som du helt sikkert bør prøve. En concealer i creme-form er let dækkende, og god til at skjule de små syndere i ansigtet. Har du normal til tør hud, og vil du gerne have en medium dækning, er concealer i creme-konsistens helt klart din go-to-concealer. Du finder dem her på beauty.dk i både enkelt form og i paletter fra mærker såsom Elf, Makeup Revolution , Benefit, Milani og Freedom Makeup

Concealer til uren hud

Har du mange urenheder og bumser, er dækstiften eller en concealer blyant et perfekt valg for dig, og en absolut klassiker som de fleste anvender. Dækstiften er dog lidt for tung til at dække mørke rander under øjnene med. Alt-i-alt er en concealer en uundværlighed i enhver makeup pung og en true lifesaver når du er i nød. Så find din nye bedste ven her på beauty.dk og vink farvel til ujævn hud.