Cellulite


Find produkter mod appelsinhud på beauty.dk

Cellulite også kaldet appelsinhud har sikkert allerede været ét af de helt store samtaleemner i veninde-gruppen. Appelsinhud er dog helt almindeligt blandt kvinder (og mænd), og findes typisk på lår og bagdel. Selv om de synlige tigerstriber ikke ligefrem er elsket af alle, er de små buler i huden oftest svære at undgå. Heldigvis er der hjælp at hente. Udover sund kost og massevis af motion findes der et utal af cremer, lotions, olier, diverse apparater og behandlingsmetoder, som kan mindske og reducere forekomsten af uønsket appelsinhud. Og her på beauty.dk har vi selvfølgelig sørget for et kæmpe udvalg fra førende brands indenfor feltet såsom Argador, Bio-Oil, Nivealazione, Basics, Bielenda, Green Pharmacy, DermaV10 og mange mange flere.

Appelsinhud kan skyldes flere ting blandt andet aldring, hormonforstyrrelse og ophobning af fedt i hudens bindevæv. Jo ældre vi bliver, jo stivere bliver bindevævet også, som resulterer i at fedtcellernes størrelse og opbygning forandrer sig. Men det har nødvendigvis ikke altid noget med ekstra sul på kroppen, at gøre, selvom det spiller en stor faktorer. Nogle af os har faktisk større tendens til at få appelsinhud end andre, da appelsinhud godt kan være arveligt. Har din mormor eller mor cellulite, kan du muligvis godt forvente selv at få det. Så hvis du troede, at du var den eneste, der havde de bølgede overflader på huden, kan du godt tro om.

Cellulite behandling

Uanset om du er til cellulite creme, lotion, olie eller diverse massageapparater, cellulite roller og sugekopper kan du helt sikkert finde en metode eller et produkt, som fungerer for dig her på beauty.dk. Ingredienser såsom koffein, retinol og nogle plantestoffer er blandt andet kendt for at nedbryde fedt, forbedre blodgennemstrømningen, reducerer væskeophobning og forbedre hudens elasticitet, derfor bør du søge efter produkter med disse ingredienser eller prøve den award vindende Bio-Oil, som ligeledes har skabt gode synlige resultater. På beauty.dk kan du altid være sikker på, at finde produkter i forskellige prisklasser, som passer godt på din hud. Bestiller du i dag inden kl 15.00, har du allerede din pakke inden 24 timer.