CC Cream


CC cream til hverdag

Makeup tendenserne ændrer sig konstant, og da BB creme ramte skønhedsbranchen kunne vi næsten ikke få hænderne ned af glæde. Nu har vidundercremen, nemlig fået en lillesøster: CC cream, og den kan kun anbefales!

Hvis den traditionelle BB cream er blevet en integreret del af din makeuppung vil du elske den nye version og opgradering. På beauty.dk finder du et stort og spændende udvalg af CC cream fra førende brands, som passer til alle hudfarver og hudtyper. Der er rigtig mange fordele ved en CC cream. Den kan få dit ansigt til at lyse op på en helt unik og naturlig måde. Når du først har prøvet en god CC cream vil du opdage, hvor uundværlig produktet er. Med en god CC cream ved hånden kommer dit ansigt hurtigt til at se meget friskt ud.

Forskellen på CC creme og BB creme

I starten kan det godt virke en smule forvirrende med alle de bogstaver. Men i bund og grund er det egentlig meget simpelt. CC creme står for Color Corrector altså farvekorrigering, og ja forskellen på BB cremen kan være svær at finde. Forskellen ligger dog i, at mange af CC cremerne findes i to til tre forskellige nuancer, og har en endnu bedre dækkende end sin forgænger. Man kan sige at CC creme er en opdateret version af BB creme og er især god, hvis du eksempelvis har tendens til rødme i huden. Derudover er CC cremen beriget med anti-aging ingredienser og solfaktor, som udglatter og beskytter huden. Om man foretrækker det ene, eller det andet produkt er meget individuelt. Og evnerne for den enkelte BB cream eller CC cream kan også variere meget, fra mærke til mærke.

Stort udvalg af CC cream fra de bedste skønhedsbrands

Når du går på opdagelse blandt vores store udvalg, vil du hurtigt opdage, at vi har CC cream fra et væld af forskellige brands. Du finder blandt andet velkendte brands såsom Bielenda, Bourjois, Clinique, GOSH, MUA Makeup Academy, Max Factor, SVR og mange flere.