Bronzer


Bronzer guide: Sådan skal du bruge din bronzer

En bronzer er guld værd og helt klart uundværlig i makeuppungen, hvis du ønsker en strålende glød året rundt. Flere kvinder har erfaret fordelene ved at anvende bronzer, og udover at tilfører glød og farve til dit ansigt, kan du også tilfører mere kontur og dybde i ansigtet. En ting er sikkert, bronzere er helt klart kommet for at blive. Her på siden finder du et bredt udvalg af bronzer, vi har samlet forskellige nuancer, konsistens og brands. Du finder bronzer som giver et mere naturligt finish end andre, bronzer som indeholder shine samt matte bronzer.

Man kan sige at en bronzer har to formål: At forme dit ansigt, så dine naturlige skygger bliver fremhævet, og du efterlades med en smuk glød. Det er vigtigt at du finder lige præcis den bronzer som matcher din hudtone eller som er blot en nuance mørkere, det skal nemlig et mere naturligt look. Bruger du en bronzer som er langt mørkere end din hudtone, vil du ende med et beskidt og meget unaturligt udseende - og det er der ingen der gider. Når du påføre en bronzer er det vigtigt ikke, at anvende den i hele ansigtet, det kan nemlig skabe et unaturligt udseende. I stedet handler det om at fremhæve de bedste dele af dit ansigt, de steder som normalt ville blive ramt af solen. På den måde skaber du en naturlig glød.

Find den bedste bronzer på beauty.dk

At finde den helt rigtige bronzer kan være noget af en jungle. Som hovedregel skal du vælge en nuance, der ligger en til to toner over din egen hudfarve, hvis du skal ende med det bedste look. Er du i tvivl om farven på den bronzer du har udset dig er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som mere end gerne vil være behjælpelig med at finde en bronzer, der matcher dig. Du kan ligeledes ty til google, hvis du gerne vil tage sagen i egen hånd. På google kan du altid finde et udmærket farvekort på de fleste produkter.

På beauty.dk har vi samlet en perlerække af de bedste bronzer fra store og små brands. Du finder flere forskellige typer og konsistens som blandt andet creme bronzer, gele bronzer, mousse, stift form, løs og fast bronzer samt mange andre. Du kan eksempelvis finde den prisbelønnede Hoola Bronzer fra Benefit Cosmetics, eller en bronzer fra mærker som Barry M, L’Oreal, Max Factor, Physicians Formula, Rimmel London, W7 samt mange flere. Foretrækker du en mineral bronzer, der som navnet antyder er skabt på naturlige mineraler, og ikke indeholder parabener eller parfume, kan du finde det i vores udvalg her på siden. Uanset dit budget, præferencer eller din hudtone, kan du være sikker på at finde den perfekte bronzer, som kan fuldende dit makeup look. Vi tilbyder gode priser, og super hurtig levering.