Bodyscrub & Eksfoliering


Det er langt fra de fleste, som er begejstret for appelsinhud, strækmærker, slap eller grå hud. Og nogen gange er diverse fugtighedscremer bare ikke nok. Heldigvis er der hjælp at hente her på beauty.dk!

En god bodyscrub er nødvendig at tilføje i din hudplejerutine, da den har en eksfolierende effekt på huden, og kan hjælpe dig med at reducere synet af appelsinhud, strækmærker og urenheder, så huden igen bliver velplejet, og får den smukke naturlige glød tilbage.

Hvad er en body scrub?

En body scrub er typisk lavet af naturlige slibende materialer, såsom sukker, salt og kaffegrums blandet med en masse massage olier og aromatisk olier. En body scrub fungerer som en kropsbehandling, der exfolierer og fugter huden, så det yderste lag af døde hudceller renses væk fra kroppen, så nye sunde hudceller kan blive gendannet. Resultatet er en glat og blød hud, som nu er åben og modtagelig for den kommende fugtighedscreme.

Giv din hud en body scrub behandling med produkter fra beauty.dk

Hvis din hud eksempelvis ser trist, livløs og kedelig ud, kan en body scrub med eksfolierende egenskaber sagtens hjælpe dig af med alle de døde hudceller, som netop giver din krop den grålige, matte og triste farve. Derudover øges blodcirkulationen i huden, når du masserer body scrubben ind, som på længere sigt kan afhjælpe appelsinhud ved regelmæssig brug. En god body scrub kan ligeledes bidrage til at hjælpe med at forhindre stoppet porer, som kan give dig en uren hud og indgroet hår.

Her på beauty.dk finder du et bredt udvalg af body scrubs i spændende dufte, som forkæler dine sanser, og giver dig en fornemmelse af en luksuriøs spa-behandling derhjemme. Hvad end du har sart og sensitiv hud, normal eller tør hud, finder du en body scrub, der matcher dit behov fra mærker som Organic Shop, Fresh Juice, Bio Glow, Tutti Frutti, Urtekram, Bielenda, Natura Siberica og mange mange flere.

Bestiller du i dag inden kl. 15.00, leverer vi sikkert og nemt med DAO allerede til din hoveddør næste dag. Så du kan give din krop en afslappende og luksuriøs spa-behandling, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet.