Bodyscrub & Eksfoliering


Stort udvalg af body scrub og skrubbecreme til forkælelse

Det er langt fra de fleste, som er begejstret for appelsinhud, strækmærker, slap eller grå hud. Og nogen gange er diverse fugtighedscremer desværre bare ikke nok. Heldigvis er der hjælp at hente her på beauty.dk. Vi har nemlig allieret os med nogle af de bedste samt mest velkendte producenter og virksomheder, og fået fingrene i et udvalg af deres bedst solgte body scrubs og skrubbecremer. Der er derfor stor mulighed for at finde en eller to, som matcher din hud helt perfekt.

Vi forhandler body scrubs og skrubbecremer i spændende dufte, som forkæler din krop og dine sanser, og giver dig en vaskeægte luksuriøs spa-behandling derhjemme. Har du en sart og sensitiv hud, normal eller tør hud finder du ligeledes en scrub, som matcher din hud bedst. Du finder brands såsom Organic Shop, Fresh Juice, Bio Glow, Tutti Frutti, Urtekram, Bielenda, Natura Siberica og mange mange flere.

Hvad er body scrub?

En god bodyscrub også kendt som skrubbecreme er nødvendig at tilføje i din hudplejerutine, da den har en eksfolierende effekt på huden, og kan hjælpe dig med at reducere synet af appelsinhud, strækmærker og urenheder, så huden igen bliver velplejet at se på, og får den naturlige smukke glød tilbage.

En body scrub er typisk lavet af naturlige slibende materialer, såsom sukker, salt og kaffegrums blandet med en masse massage olier og aromatisk olier. En body scrub fungerer som en kropsbehandling, der exfolierer og fugter huden, så det yderste lag af døde hudceller renses væk fra kroppen, så nye sunde hudceller kan blive gendannet. Resultatet er en glat og blød hud, som nu er åben og modtagelig for den kommende fugtighedscreme.

Ser din hud eksempelvis trist, livløs og kedelig ud kan en body scrub med eksfolierende egenskaber være guld værd for din krop, og være med til at hjælpe dig af med alle de døde hudceller, som netop giver din krop den matte og triste farve. Når du bruger en body scrub eller en skrubbecreme øger du samtidig blodcirkulationen i huden, når du masserer scrubben ind. På længere sigt og ved regelmæssig brug kan det afhjælpe appelsinhud. En god body scrub kan ligeledes bidrage til at hjælpe med at forhindre stoppet porer, som kan give dig uren hud. Bestiller du i dag inden kl. 15.00, leverer vi sikkert og nemt med DAO allerede til din hoveddør næste dag. Så du kan give din krop en afslappende og luksuriøs spa-behandling, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet.