Body mist


Body mist, hvad er det?

Body mist, body spray og kropsspray - kært barn har mange navne. Hvis du ikke allerede ejer en body mist, er det vist ved at være på tide! Den forfriskende spray er uundværlig, og er ideel, når du gerne vil genopfriske din duft og dit humør i løbet af dagen. Hos beauty.dk kan du vælge mellem forskellige velduftende body mist, som holder din hud lækker og velduftende. Vælg mellem dufte af kokos og vanilje, saftige frugter, smukke blomster, vilde roser, træagtige noter og mange andre velduftende varianter. Det brede udvalg gør, at du helt sikkert kan finde en body mist, som forfører dine og dine omgivelsers sanser.

En body mist hjælper med at fugte din hud, og giver dig en ren og frisk følelse. Ulige andre dufte som eau de toilette og eau de parfume, så har body misten et meget lavt indhold af alkohol samt essentielle olier, og indeholder i stedet mere vand, som gør, at misten stille og rolig fordamper efter et stykke tid - hvilket også er én af grundene til den billige pris og positive respons.

Hvordan bruger man en body mist?

Anvendelsen for en body mist er egentlig lige til. Der er ikke så meget hokus pokus der. En body mist skal sprayes på hele kroppen efter badet, og du kan sagtens bruge den flere gange om dagen. De fleste body mist kommer i flere forskellige størrelse præcis som en parfume. De mindre rejsevenlige størrelser gør dem utrolig nemme at medbringe i håndtasken uden de tiltrækker alt for meget opmærksomhed.

Lækre kropsdufte til mænd og kvinder

Flere velkendte parfume brands har ligeledes skabt body mist i deres duft kollektioner, så du har mulighed for at mixe og supplere dem med din yndlings parfume - på den måde kan du holde live i duften hele dagen, samtidig med du kan spare på de dyrebare duft dråber.

Gå på jagt i vores velduftende udvalg af body mist, og find en passende og lækker duft til hele kroppen. Du vil ikke fortryde det! Bestiller du din body mist i dag inden kl. 15.00, leverer DAO til din hoveddør allerede dagen efter. Så kan du komme ud af døren med en frisk og ren følelse.