Blush


Blush, rouge, kindrødt - kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de er med til at skabe et smukt og naturligt touch i ansigtet og giver dine kinder glød, når de har allermest brug for det.

Så skal du fuldende din makeup med en smuk blush, er du kommet til det helt rette sted. Hos beauty.dk har vi et stort udvalg af farvefyldte blush i forskellige varianter, farver og konsistens fra en masse lækre brands. Du får mulighed for at finde en variant, der passer perfekt til dig og din pengepung.

Creme blush til tør hud

Er du til flydende og bløde blushes, hvor du skal bruge en svamp til at påføre den med, findes der et stort udvalg her på siden med en masse smukke farver og størrelser. En flydende creme blush er ideel til dig med meget tør hud, da blushen lægger sig fint og jævnt på huden uden at sætte sig i fine linjer. Den cremede konsistens modvirker hudens tørhed, og blender naturligt ind til en smuk glød.

Pudder blush til kombineret eller fedtet hud

Hvis du derimod har fedtet eller kombineret hud, vil du klart få det bedste resultat med en pudder blush, da en pudder blush er lettere at blende og arbejde ind i huden. Helt klart en blush for nybegyndere.

Blush guide

Det findes ingen regler for, hvilke blush farve man skal vælge. Men har du blå øjne vil farver som koral og fersken få det blå i dine øjne til at stå endnu mere frem. Hvor brune og grønne øjne kan bærer de fleste farver, især dem i den kolde farveskala.

Hvis du stadig har svært ved at finde den helt rigtige blush farve, er du nødt til at prøve dig frem. Når du først har prøvet en rigtig god blush, vil du opdage, hvor uundværlig den er.

Find den helt rigtige blush farve til dine kinder

Har du et favorit brand, er der gode muligheder for at finde en blush fra dette brand lige her på siden. Vi har nemlig gjort en dyd ud af at kunne tilbyde dig blush fra flere forskellige beauty brands. Vores varianter er nøje udvalgte, så du finder kun de allerbedste produkter lige her på siden uanset, hvordan dit budget ser ud.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og lad dig blive inspireret af de mange smukke farvenuancer og brands, som du kan vælge mellem her på siden.