Blotting Paper


Hvad er blotting paper?

Hvis du ligesom undertegnede er en af dem, hvis hud bliver skinnende og blank i løbet af dagen, så er blotting paper helt klart et produkt, som du bør have liggende i håndtasken. De tynde papir stykker har i den grad reddet de fleste blanke pander og næser, fra at lyse hele rummet op. Selvom produktet er forholdsvis nyt i makeup branchen, har blotting paper allerede været på de flestes læber (og pande), og er efterhånden blevet et must-have produkt i makeuppungen.

Blotting paper kommer som regel i en lille pakke, der indeholder tynde papir stykker. Disse papirer minder i bund og grund om de mellemlægspapir, man bruger til madpakkerne udseendemæssigt. Typisk indeholder en pakke mellem 10 og 100 stk. Blotting paper er højt absorberende, og er skabt til at absorbere overskydende fedt, olie og stoffer fra hudens overflade, så den efterlader huden med en mat finish.


Hold huden mat med blotting paper

Selv den allerbedste primer og setting spray, kan have svært ved at bekæmpe en olieret t-zone, især når makeuppen har siddet på hele aftenen. Lagvis af pudder og foundation gør kun problemet værre. Det er her de tynde papir stykker redder dit makeup look. Blotting papers skal duppes på de skinnende områder i ansigtet, så det kan samle overskydende fedtstof og olie fra huden, så huden efterlades med en mat finish. Det geniale af det hele er, at blotting paper er specielt skabt til at absorbere de forskellige fedtstoffer fra huden, uden at ødelægge din foundation eller pudder. Du kan derfor være sikker på, at din makeup stadig sidder knivskarpt efter brug af blotting paper.

Shop dine favorit brands online på beauty.dk

Her på beauty.dk finder du flere forskellige variationer af blotting paper fra førende brands såsom Brush Works, Bielenda, Technic, MUA Makeup Academy, Elf Cosmetics, The Original Beautyblender, W7 og mange andre brands. Så kom igang med at opgradere din beauty rutine, og hold din makeup mat og fri fra uønsket shine, med de allerbedste blotting papers fra dine favorit brands.