Bind & Trusseindlæg


Vælg den helt rigtige beskyttelse under din menstruationsperiode

Som kvinde kommer du i gennemsnittet til at have menstruation over 500 gange i løbet af dit liv, og det bliver til en del trusseindlæg, bind og tamponer. Derfor er det super vigtigt, at vælge de helt rigtige hygiejneprodukter som du og din krop er komfortable med. Med så stort et udvalg af hygiejneprodukter på markedet kan det være svært at vide, hvilket produkt, der passer bedst til dig. Vi har derfor sørget for et stort udvalg af hygiejnebind, trusseindlæg, tamponer og de mere moderne menstruations koppe, så din hverdag bliver nemmere, du får samtidig den ultimative beskyttelse, når du har din menstruation.

Bind, tamponer eller trusseindlæg?

Alle mennesker er forskellige, og vi har derfor forskellige behov. Især når det gælder menstruation og hygiejneprodukter. Men hvilket hygiejne produkt skal man bruge? Det handler i bund og grund om præferencer. Nogle bryder sig ikke om at sætte en tampon op, mens andre hader følelsen af et hygiejnebind. Så længe du bruger dem som anbefalet, er der ingen metode, som er usund for dig.

Uanset om du søger bind, trusseindlæg eller tamponer kan du her på beauty.dk finde mange forskellige modeller, som sørger for, at du får en gnidningsfri menstruationsperiode. Du finder blandt andet økologiske bind, natbind, dagbind med- og uden vinger, samt mindre trusseindlæg. Du finder ekstra lange bind, ekstra tynde bind, brede bind, smalle bind og trusseindlæg, samt nogle med ekstra sugeevne, hvis menstruationen er lidt kraftig. Foretrækker du mere brug af tamponer, finder du mange forskellige størrelser, alt efter hvor meget du bløder, eller om du ønsker tamponer med og uden hylster.

Skift ofte

Uanset om du anvender et menstruationsbind, et trusseindlæg eller en tampon er det stadig vigtigt at skifte din beskyttelse så ofte som muligt, da der begynder at vokse bakterier i menstruations væsken, så snart den kommer ud af kroppen. Når du har menstruation, bliver den naturlige beskyttelse mod bakterier også forringet.

Med flere velkendte mærker såsom Always, Libresse, Tena, O.B og mange andre kan du være sikker på, at der er lagt mange timers research, forskning og forbedring i diverse hygiejneprodukter, så du altid er 100% sikret, når du har din menstruation. Så mangler du nye bind, trusseindlæg eller en smart menstruationskop? Så find dem her på siden til en god pris.