BB Cream


Hvad er BB cream?

Det store udvalg af foundation, concealer, highlighter, cc cream og farvede dagcremer kan gøre de fleste helt rundtossede, da vi for bare få år siden kun havde valget mellem forskellige nuancer i en foundation. Nu er udvalget endnu større, og nye produkter heriblandt BB cream er kommet til -  og det unikke makeupprodukt er gået hen og blevet tidens mest populære skønhedsprodukt, og er nu at finde i de fleste kvinders makeuppunge. En BB Cream er helt klart det nye sort inden for hudpleje. På beauty.dk kan du være sikker på, at finde et stort,  spændende og farverig udvalg af BB cream til alle hudfarver og hudtyper fra de førende brands på markedet.

En BB cream står for Blemish Balm, og kaldes også Beauty Balm, der minder en smule om en traditionel foundation, dog er forskellen at en BB cream giver en anelse mindre dække end en foundation, men mere dække end en farvet dagcreme. En BB cream er i bund og grund en let og plejende udgave af en foundation, og er ideel for dig, som foretrækker et naturligt makeup look med ekstra pleje.

Hvilken BB cream skal jeg vælge?

I forhold til farvevalg finder du her på siden forskellige slags varianter af BB cream. Nogle mærker tilbyder et stort udvalg, mens andre tilbyder valgmuligheder i lys og mørk. Da BB cream oftest indeholder mindre farvepigment end en foundation, vil produktet have lettere ved at blende ind i din naturlige hudfarve - du kan derfor sagtens finde flere forskellige nuancer af BB cream, som passer til dig.

Find den bedste BB cream på beauty.dk

Flere af de højt elskede BB cream lover tre gode egenskaber på én gang. Solbeskyttelse, fugt og foundation, hvilket også har gjort den populære cream så populær, og derfor er BB cream på sin vis en helt ny kategori indenfor hudpleje. På beauty.dk tilbyder vi både BB cream til fedtet, tør og normal hud, som efterlader dig med en strålende finish. Vi tilbyder flere forskellige nuancer og farveudvalg af BB cream, hvilket giver dig god chance for at finde lige præcis den nuance, der matcher din hudtone allerbedst, og giver dig det bedste resultat.