Barbering Mænd


Før barbering af skæg

En vellykket barbering kræver det helt rette grej. Derfor har vi på beauty.dk sørget for det bedste udvalg af barbering samt plejende produkter til før og efter barberingen, så du har mulighed for at få den ultimative salon oplevelse, der efterlader dig med et blødt, tæt og glat resultat uanset, hvilken metode du ønsker at anvende.

En velplejet mand med et velplejet skæg er altid nydelig at se på, og især noget vi kvinder finder særdeles attraktivt. Det første skridt mod en god barbering er at have barberskummen i orden. Her på beauty.dk finder du en lang række forskellige produkter, som du kan vælge mellem. Hvilket produkt du skal vælge, afhænger af din hud og hvad du foretrækker at bruge. Om du bruger barberskum, barber gel, barberolie, sæbe eller barbercreme, kan du finde det her på siden. Produkterne har samme formål, at skabe en glidebane mellem din hud og skraberen. På den måde undgår du både at skade huden, og du slipper samtidig for de irriterende baberingskopper. Resultatet vil være en tæt, blød og skånsom barbering.

Skraber eller barbermaskine?

Når du har fundet dit foretrukne plejeprodukt, kommer valget af barberskraber, barberblade og barbering med maskine. For at få den bedste barbering er det vigtigt at have værktøjet i orden, her skal du aldrig gå ned på udstyr. Vi har samlet et udvalg af det bedste grej fra mærker som Gillette, Clatronic, Remington, Nivea, Body-X, American Crew og meget mere.

Hvis dit skæg egner sig til barbering med en skraber, er det super vigtigt, at bladet på din skraber altid er skarp. Så bliver din hud generet mindst muligt, og du opnår det bedste resultat. Sløve barberblade er en af de største grunde til skægpest og barberingsknopper. Har du en meget kraftig skægvækst, eller det er lang tid siden, du har barberet dig, kan det i den grad anbefales, at du trimmer skægget en smule før din barbering. Det vil helt klart gøre det nemmere for skraberen at sikre en tæt og tilfredsstillende barbering. Her på siden har vi et godt udvalg af forskellige elektriske barbermaskiner, der kan bruges til både håret på kroppen, skægget og hovedet.

Fugt huden efter barbering

Når du er færdig med din barbering, er det vigtigt, at du giver huden fugt og beskyttelse. Rester af skum, gel, creme, olie eller andet skal vaskes grundigt af huden. Et godt tip er at vaske ansigtet med koldt vand, så lukker du samtidig porerne i huden. Her på siden kan du finde et udvalg af plejende after shaves, aftershave lotion og aftershave balm, som er specielt skabt til at berolige de små rifter fra barberingen samt genopbygge hudens fugtighed.

Har du, eller ønsker du et flot skæg? Så er det vigtigt, at du har de helt rigtige plejeprodukter, der kan hjælpe skægget med at blive sundt og fyldigt. På beauty.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge for at pleje skægget. Tjek udvalget ud her på siden og find det du mangler for en vellykket og blød barbering.