Barbering & Hårfjerning


Hårfjernings guide

Når sommeren sniger sig ind, og det er tid til at vise benene frem, betyder det for mange kvinder en daglig kamp mod hårene, som bliver ved og ved, med at komme frem. Og det kan være svært at holde benene helt hårfri, hvis man ikke har det rette udstyr. Derfor har vi på beauty.dk sørget for et stort udvalg af barbering og hårfjerningsprodukter, som skal bruge for at opnå silkebløde og glatte ben. Det er meget almindeligt at kvinder fjerner hår på benene, og flere ønsker at fjerne hårene på en hurtig og nem måde, som sikrer et langvarigt resultat. Det kræver bare at vælge den metode, som passer dig bedst.

Barbering med skraber

Hvis du foretrækker en skraber til barbering af ben og resten af kroppen tilbyder vi et udvalg af fantastiske skrabere med ergonomisk håndtag og god vægt, som sikrer dig et perfekt greb. Og oddsene for at du aldrig har haft en barberskraber i hånden, er vist temmelig lille. Når du bruger en skraber til barberskraber til at fjerne uønsket hårvækst, er det vigtigt at skraberen er i orden. Et sløvt og slidt barberblad kan give irriteret hud, og bladet kommer let til at høvle lidt af huden af rundt om håret - hvilket er ubehageligt, og kan hurtigt efterlade huden rød og irriteret. Vi forhandlere effektive skrabere med tilhørende barberblade, prøv eventuelt en skraber fra Gillette -serien, Wilkinson Sword eller Bic.

Barbering med maskine

Barbering med en elektrisk ladyshaver er mere og mere normalt, da ladyshavers er mere skånsom mod huden end en almindelig barberskraber. De egner sig derfor særligt godt til dig med sensitiv hud, som har opgivet den almindelig barberskraber. En ladyshaver er udstyret med puder omkring bladene og det patenteret skjold rundt om skære elementerne gør, at barberbladene aldrig kommer i direkte kontakt med huden. Halleluja!

Ønsker du et mere langvarigt resultat, er hårfjerning med epilering en mulighed. En epilator fungerer til alle hårtyper, uanset om de er korte, lange, grove, lyse eller mørke. En epilator er et alternativ til voksbehandling, da maskinen er udviklet til at trække hårstråene på benene op fra roden, hvilket efterlader et silkeblødt og glat resultat.

Voks som hårfjerningsmetode

Hårfjerning med voks er noget, som kan sætte en klump i halsen på de fleste, ikke nødvendigvis fordi man har prøvet det, men grundet de mange rygter om den brutale måde hårene bliver hivet ud af hårsækkene på. Det skal dog lige sige, at selvom skønhed gør ondt, så kræver det en speciel teknik at vokse ben, arme eller bikinilinje på sig selv.

Fordelene ved en voksbehandling er, at det giver et længere varigt resultat, det tager ligeledes kortere tid, end hvis du bruger en almindelig barberskraber, og du kan i princippet vokse alle områder af kroppen og ansigtet. Her på beauty.dk finder du mange forskellige produkter inden for voksbehandling. Vi tilbyder sugaring wax, wax stripes, voks, voksperler og meget mere.

Hårfjerningscreme

Hvis du søger en smertefri og hurtig måde at opnå en dejlig blød og glat hud, er det måske hårfjerningscreme du skal ty til. En hårfjerningscreme indeholder en unik formel af specifikke kemikalier, der nedbryder hårets keratin-protein struktur, så hårrødderne bliver så svage og tynde, at de knækker, når man skrubber cremen af i badet. Hårfjerningscreme er helt ufarligt, og kan bruges stort set alle steder på kroppen, dog er det en god idé, at læse brugsanvisningen på det valgte produkt inden du går igang. På beauty.dk forhandler vi forskellige hårfjerningscremer fra mærker som Bielenda, Hanne Bang, Veet og Aloe Epil.