Balsam


Hvad er balsam?

Den daglige tur med en hårbørste, kam, voks, hårlak og diverse hårelastikker, spænder, og klemmer kan være en hård tur for håret. Det samme gælder brug af glattejern og krøllejern, hvis varme for alvor slider på håret! Heldigvis er hjælpen ikke langt væk - En god hårvask med en plejende balsam kan for det meste hjælpe dig med at rette op på skaden, og give lokkerne den fugt og pleje det behøver. Her på beauty.dk har vi sørget for, at du finder det bedste udvalg af både plejende, styrkende og fugtgivende balsam i forskellige varianter, som virkelig gør underværker for dit hår. Du kan for eksempel finde balsam til ekstra tørt hår, balsam til fint hår, tykt hår, krøllet hår og balsam til farvet hår. Det er nemlig super vigtigt at vælge den helt rigtige balsam, som passer til lige netop dit hår, så du er sikker på at få den bedst mulige pleje.

Hvis man kigger nøje på de enkelte hårstrå, når håret begynder at se en smule slidt ud, kan man hurtigt se, at håret spalter, eller at hårene er begyndt at flosse og dele sig. Her kan balsamen været med til at udbedre og forhindre situationen, da balsamen går ind og lægger en form for hinde på hvert enkelt hårstrå. Den hinde beskytter håret, så det ikke deler sig i to eller spalter i spidsen. Samtidig tilfører balsamen håret en masse nødvendig fugt, pleje og glans, så håret bliver mere medgørligt, og er nemmere at frisere og arbejde med. Har du meget slidt og tørt hår, bør du i den grad gøre brug af en plejende balsam hver dag eller hver anden dag, så håret konstant får den pleje og beskyttelse, som det har brug for.

Hvordan bruger jeg min balsam?

Balsamen anvendes typisk i fugtigt hår efter brug af shampoo ved en hårvask, og er udviklet til at lukke dine hårstrå og indkapsle håret med fugt, pleje og beskyttelse. Fokuser på at fordele produktet ind i længder og spidser. Lad den virke et par minutter inden du skyller ud. Har du meget tør og sart hovedbund, kan du her på beauty.dk finde et væld af balsam, som også gavner din hovedbund. Vær dog opmærksom på at balsam som indeholder silikone, og mineralske olier kan lægge sig i din hovedbund, så den ikke for luft, hvilket vil resultere i at håret vil klaske sammen. Gør noget godt for dit hår, og find din nye balsam her på beauty.dk allerede i dag!