Bad


Shower gel, shower oil, body shower

En god sæbe er vigtig for at opretholde en sund og ren krop, da sæben hjælper med at rense kroppen for det snavs og skidt, som den bliver udsat for i løbet af dagen. Her på beauty.dk tilbyder vi et stort og bredt udvalg af shower gel, body wash, badebomber og håndsæbe i mange forskellige duftvarianter samt egenskaber fra forskellige producenter. Og her er helt sikkert et produkt i udvalget, som du ikke kan leve uden.

Shower gel, kropssæbe og bademælk kommer i mange forskellige varianter. Der findes intet bedre end at smøre kroppen ind i en velduftende sæbe, mens det varme vand løber fra bruseren. Sortimentet her på siden spænder bredt, du kan både finde sæbe med en neutral og let duft, eller det helt modsatte, nemlig en dominerende og kraftig duft fra nogle af de mest velkendte og største hudpleje brands i branchen. Uanset hvad du er til, så har vi helt sikkert en shower gel, som du vil synes om. Vi forhandler brands såsom Dove, Neutral, Palmolive, Johnson’s, Daily Defense, Sanex, Urtekram samt mange andre.

Sæbebar og flydende håndsæbe

Vi vasker vores hænder hver dag, og det kan til tider være rigtig hårdt for dem. Måske du har oplevet at dine hænder tørrer ud? På beauty.dk finder du forskellige duftvarianter af sæbebar og flydende håndsæbe, så du kan rengøre, fugte og rense dine hænder samt bibeholde en sund og ren hygiejne. Prøv en sæbebar fra Lux, Dove, Urtekram, Yardley London eller Neutral. Er du mere til en håndsæbe med pumpe, finder du det blandt udvalget af brands såsom Astonish, Natura Siberica, Medex, Organic Shop, Green Pharmacy, Palmolive, Fresh Juice og mange flere.

Selvforkælelse med spa produkter

Hvem fortjener ikke lidt selvforkælelse efter en hård dag på arbejdet? På beauty.dk har vi gjort os særlig umage for at finde de bedste spa produkter til overkommelige priser. Du finder spændende badebomber og badekrystaller i forskellige duftvarianter, kropssvampe, badeolie og meget mere, som hjælper dig til at opnå en vaskeægte luksus fornemmelse hjemme hos dig selv.