Anti-aging


The best anti aging creme

Vi drømmer alle sammen om en silkeblød og spændstig hud uden alt for mange rynker, der melder sig på banen. Kort sagt kræver det, at du gør en indsats, og giver din hud den opmærksomhed den behøver. Uanset om du er i starten af 20’erne eller slutningen af 50’erne, er det altid en god idé at bruge anti-aging produkter i din hudpleje rutine.

Rynkerne vil altid komme stille og roligt frem, og huden vil ikke altid være lige så blød og spændstig, som vi husker den. Heldigvis er der skabt et utal af lækre anti-age produkter, som skulle hjælpe på dette. Og her på beauty.dk har vi gjort os ekstra umage for at finde et udvalg af effektive anti-aging produkter, som er rettet til både en moden og ældre hudtype. Produkterne bekæmper, forebygger og reducerer synlige tegn på ældning. Allerede i 20’erne begynder de første små ældningstegn at vise sig i form af fine linjer omkring øjenområdet samt farveforskelle i huden. Derfor kan du allerede med fordel købe dine fremtidige anti aging produkter og forebygge din hud ved at tilføre huden en masse fugt og beskyttelse.

Forebyg rynker

Udover sund kost, motion, søvn og masser af vand, kan en god fugtgivende anti aging creme med indhold af beskyttende antioxidanter, vitaminer og solfaktor beskytte og forebygge din hud mod rynker. Suppler din hudpleje rutine med en fugtgivende natmaske eller natcreme, hvis din hud føles meget tør. Diverse anti age cremer kan ikke udsætte at du bliver ældre, men de kan forebygge de største ældningstegn, som skyldes påvirkninger fra miljøet såsom sol og forurening.

Serum til ansigtet

Når ældningstegn og rynker begynder at melde sig, er det tid til at investere i en god og effektiv serum, som giver din hud et koncentreret boost af fugt og genopbyggende pleje. På beauty.dk finder du et hav af forskellige serummer, som tjener de forskellige problemområder. Vi har serummer med hyaluronsyre og C-vitamin, som fugtbinder og farvekorrigerer huden, så den får maksimal støtte i at genopbygge sig selv.

I løbet af 40’erne begynder huden at blive mindre fast, tilføj derfor cremer med opstrammende produkter til din daglige hudpleje rutine, så du kan fremme produktionen af kollagen og elastin, som er hudens elastiske netværk. Er din hud tynd og tør, vil en god olie give dig det fedt, som huden har mistet, og ikke selv kan producere. Samtidig virker olie til huden blødgørende samt fugtbevarende, og huden holdes smidig og i balance.