Ansigtsmist


Hvorfor bruge en ansigtsmist?

En ansigtsmist er et fugtgivende multiprodukt, som er udviklet til at forskønne din hud med et boost af fugtgivende ingredienser, der siger spar to. Samtidig fungerer misten som en god base til den efterfølgende hudpleje. I bund og grund er dette fugtgivende produkt uundværligt, og hvis du ikke allerede er ejer af en god ansigtsmist, så finder du den lige her blandt vores mange varianter fra de helt store brands inden for beauty branchen. Du finder brands såsom Avéne, Garnier, Evoluderum, Ren, Elizabeth Arden, Caudalie, Revuele, La Roche-Posay, Dermalogica, M2 Beauté, Uriage, John Masters Organics samt mange flere.

En ansigtsmist / ansigtsspray er ikke bare en fin flaske med mineralvand fra alperne i Frankrig. Misten giver din hud fugt og glød i løbet af dagen, samtidig med at den klargører din hud, så du får det meste ud af dine andre beauty produkter. Den kan sagtens anvendes som en toner eller en skintonic efter afrensning af huden. Derudover er en ansigtsmist uundværlig om sommeren - her fungerer den perfekt, som en afkøler af den varme hud.

På beauty.dk finder du mange af de forskellige ansigtsmist, som markedet har at tilbyde. Nogle er sprængfyldte med naturlige ingredienser og vigtige vitaminer, som din hud vil nyde godt af. Andre er specielt udviklet til at give huden elasticitet og styrke. Du finder ligeledes ansigtsspray, som er skabt til, at tilføre din hud den perfekt glød, hvor andre mists betegnes som makeuppens højre hånd, da de er udviklet til at holde makeuppen på plads hele dagen.

Sådan bruger du din ansigtsmist

I bund og grund kan en ansigtsmist bruges inden, under og efter makeuppen, eller før din hudplejerutine. Spray produktet direkte i ansigtet, på hals og bryst med en afstand på ca. 40 centimeter - hold øjne og mund lukket. Hvis du foretrækker det, kan du ligeledes spraye misten på en vatrondel og påføre det direkte i ansigtet. Brug din mist så ofte du har lyst til, eller når din hud, har behov for det. Her på beauty.dk finder ansigtsmist i forskellige størrelser. Vi har størrelser fra 300 ml, 150 ml, 100 ml, 75 ml, 50 ml helt ned til rejsestørrelser som 30 ml, der er perfekt at have med i håndtasken, når du er på farten eller på en lang flyvetur. Dyk ned i vores store udvalg af de bedste fugtspray til ansigtet og find en, som matcher din huds behov. Du vil hurtig finde den uundværlig i din beauty rutine.