Aftersun


Husk din aftersun

Vi nyder alle de varme sommerdage på stranden, hvad end det er under den danske eller den sydlige himmel. Desværre er det de færreste af os, som er gode til at smøre os ind i solcreme, eller efterfølgende smøre os ind i en fugtgivende after sun. En god aftersun er super vigtig for din hud, når du har solbadet, den kan i den grad lindre smerterne efter en lang dag ude i solen og hjælpe med at holde huden kølig og fugtig. Ligeledes har aftersun den effekt, at den hjælper med at bibeholde din solbrune kulør i længere tid.

På beauty.dk har vi samlet en lang række af de bedste aftersun cremer, sprays, gels og olier, som forsyner din krop med mange af de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, som huden skal bruge for at holde sig fugtig og velplejet. Hvad end du søger en aftersun creme, aftersun spray, aftersun gele, eller en after sun mist kan du helt sikkert finde en, i vores store udvalg fra velkendte mærker såsom Bielenda, Malibu, Urtekram, Garnier, Derma og mange flere.

Plej din hud efter en lang dag ude i solen

Ligesom en dag på stranden kræver sin solcreme, kræver det ligeledes efterpleje med en god after sun. En aftersun er en creme, som er værd at anvende, hvis man har været ude i solen længe og fået opbygget sig en god tan, og derfor har brug for at køle huden ned. Huden er nemlig godt udtørret af solens varme stråler, og har i den grad brug for en masse fugt og næring, hvilket after sun virkningen giver. En aftersun indeholder plejende egenskaber, som går ind og beroliger, samt fugter huden. Det skal dog lige nævnes, at hvis uheldet er ude, og du er blevet solskadet, kan en after sun ikke rette op på sol skaderne, men blot lindrer mod eventuelle smerter. Så hvis du er tilbage efter en dejlig solrig charterferie med en flot kulør, som du ønsker at pleje og bibeholde, skal du helt klart finde din plejende after sun med aloe vera, mandelolie eller argan olie her på siden.