Aftershave


Beskyt din hud med en god aftershave

Hvis du er på udkig efter en god aftershave til at afslutte din barbering med, er du kommet til den helt rigtige side. Her på beauty.dk finder du aftershave til mænd i mange varianter, som tager udgangspunkt i de forskellige behov. Vi tilbyder et væld af kraftfulde cologne, som har en længerevarende og kraftfuld duft, eller hvis du er til en god gammeldags aftershave, hvis typiske formål er at mindske rødme og forhindre irritation efter barberingen, kan du finde nogle af de mest eftertragtede aftershaves lige her på siden fra mærker som David Beckham, Axe, Adidas, Brut, Nivea, Calvin Klein, Bvlgari, Mont Blanc, Paco Rabanne og mange flere.

Uanset hvor tit eller ofte du barberer dig, har din hud brug for efterfølgende pleje, så der ikke opstår rødme, urenheder eller irritation i huden. Derudover kan en aftershave være ekstrem kølende for huden efter barberingen. Med aftershave som reparerer, gennemfugter og beskytter din hud kan du være sikker på, at der ikke opstår noget efterfølgende.

Find den rigtige aftershave på beauty.dk

Blandt de mange varianter finder du blandt andet aftershave spray, aftershave lotion, aftershave creme, aftershave gele, aftershave balm, aftershave med alkohol og aftershave uden alkohol. En aftershave med alkohol har været brugt i flere år, da man har været bekendt med alkoholens steriliserende effekt i længere tid. En aftershave med alkohol bruges til at lukke og stramme porer efter en barbering. Men hvis du for eksempel døjer med en sart og følsom hud, skal du ikke vælge en aftershave med alkohol, da det kun forværre din sarte hud - her kan en aftershave balsam være mere mild for dig med hudproblemer.

Prøv dig frem, og gå på opdagelse i det store udvalg her på siden, og find lige præcis den aftershave eller cologne, som dækker dit behov. Uanset om du søger efter en ny eller en gammel kending, kan du med garanti finde den her på beauty.dk.