Ægløsningstests


Ægløsningstest- find ud af, hvornår du kan blive gravid

Prøver din partner og dig på at blive gravide? Så kan en ægløsningstest fra beauty.dk hjælpe jer godt på vej. En ægløsningstest beregner sikkert og nemt din kommende ægløsning, så du kan finde ud af, hvornår din mest frugtbare periode er, og dermed øge chancen for at blive gravid. Den mest frugtbare periode er typisk 14 dage før din menstruation og varer i ca. 5-7 dage. Så i de dage vil chancerne være ekstra store.

Vi tilbyder hygiejniske, og sikrer tests fra apoteket mærker såsom Clear & Simple, Valmed og Pasante. Hvis du bestiller i dag inden kl. 15.00, sørger vi for at sende din pakke afsted hurtigst muligt, så du allerede har mulighed for at have den i morgen tidlig, når du står op. På den måde spare du den lange ventetid på Apoteket, så din udkårne og dig hurtigt kan komme i gang, da kvinder generelt har størst sandsynlighed for, at blive gravid samme dag som de har ægløsning eller dagen før.

Hvordan bruger jeg en ægløsningstest?

Før du går i gang med at anvende en ægløsningstest, skal du først finde ud af hvor lang din cyklus er. Din menstruationscyklus er fra 1. blødningsdag til næste menstruations 1. blødningsdag, dvs. en gennemsnit på 28 dage, men kan sagtens variere meget. Det er en god idé at tage ægløsningstesten på samme tidspunkt hver dag i den periode du tester. Nogle producenter anbefaler, at man ikke har tisset 4 timer inden man bruger testen, og at man tager testen samme tidspunkt hver dag. På den måde mindsker du risikoen for et fejlagtigt resultat. Der skal som minimum gå 24 timer mellem hver test, går der over 24 timer, kan du misse et positivt resultat. Når din ægløsningstest viser positiv, er der ingen grund til at bruge flere. Så kom i gang med at teste for ægløsning og bestil dine ægløsningstests inden kl. 15.00, så sender vi allerede samme dag. Held og lykke med jeres eventyr.