Accessories Mænd


Pincetter til hårfjerning

I denne kategori finder du diverse pleje accessories til mænd. Vi har et lille udvalg af smarte manicuresæt, der indeholder negleklipper, negle og neglefil samt pincetter til at plukke og forme de buskede øjenbryn. Selvom pincetten er et af de mest frygtede værktøjer for mænd, er en pincet rigtig god at gøre brug af, og et værktøj de fleste mænd bør have liggende. Med en pincet kan man nemt fjerne de uønskede hår helt nede fra roden af, så der går længere tid, før håret kommer tilbage. Her på siden finder du et lille udvalg af pincetter, som er fremstillet i plastik og pincetter i rustfrit stål med skrå spids, og et fast greb.

Manicure sæt for mænd

Et manicure sæt er ikke kun for kvinder, flere og flere mænd kan heller ikke undvære det på badeværelset. Hvis du først har investeret et et manicure sæt af høj kvalitet, kan du glæde dig med dine redskaber i lang tid, og i sidste ende kan de hurtig være en redning, hvis en negl knækker, eller du ikke lige har fået dem klippet. Et manicure sæt er i bund og grund et håndværktøj. Så du kan rolig gå op opdagelse blandt de forskellige manicure sæt her på beauty.dk uden at frygte for din mandighed. De fleste manicure sæt leveres i et praktisk etui af læder og er således nemt at have med i tasken, håndbagagen, i bilen eller måske bare i skuffen på badeværelset. Vi fører manicuresæt og pedicuresæt fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Vi har samlet vores lækre sortiment nedenfor, så du kan blive inspireret til ønskesedlen eller gaveindkøbet.

Et stort udvalg af plejeprodukter på beauty.dk

På beauty.dk er vi altid dedikerede til at finde de bedste pleje produkter, som markedet har at byde på, både i Danmark og udlandet.

Mangler du hjælp undervejs i din shopping process, så sidder vores skønne kundeservice team altid klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du har brug for assistance, eller har yderligere spørgsmål til vores produkter. Hvis du lægger din bestilling inden kl. 15.00, bestræber vi os på, at sende din pakke afsted allerede samme dag. Vælger du at få din bestilling leveret med DAO Hjemmelevering, distribuerer DAO pakken om natten, hvor den bliver leveret til din hoveddør / postkasse allerede morgenen efter. Nemmere, hurtigere (og billigere) bliver det ikke. Happy Shopping!