Velduftende parfumer for enhver smag

Hos beauty.dk forhandler vi parfumer og dufte for enhver smag til enhver begivenhed. Udvalget byder på eau de toilette, eau de parfume, deodoranter samt de populære body mist. Der findes en duft for alle, om du er til de tunge og lette dufte, eller de søde og friske, kan du finde dem her i vores sortiment på beauty.dk.

Vi har parfumer fra nogle af de største og mest velkendte brands samt mærker, der i den grad er undervurderet, og trænger til opmærksomhed.

Du finder brands som Calvin Klein, Clean, Burberry, Jimmy Choo, Karl Lagerfeld, Paco Rabanne, Elizabeth Arden, Gucci, Hugo Boss og mange andre. Dyk ned i vores brede udvalg her på beauty.dk, og forkæl dig selv med en parfume, der passer til din personlighed, årstiden eller humøret.

Eau de parfume eller Eau de toilette?

Skal det være en eau de toilette eller en eau de parfume? Mange dufte fås både som edt og edp, og det er ikke lige meget, hvilken variant du skal vælge, da der er stor forskel på koncentrationen af parfumeolien i de to varianter.

En eau de parfume indeholder flere forskellige duftnoter, og med så mange fantastiske parfumer derude, kan det tage årevis, før man finder lige netop den parfume, som man vender tilbage til gang på gang. Når jagten går ind på at finde den perfekte parfume, er det vigtigt at have i mente, at de velduftende dråber ikke dufter ens på alle. En parfume, der dufter fantastisk på din veninde, kan dufte mindre godt på dig.

En eau de toilette parfume indeholder mere vand, og er til dig, der ønsker en mere diskret duft, og som måske har en sensitiv og følsom hud. I forhold til en eau de parfume, har en eau de toilette en lavere koncentration af duften, og er derfor ikke nær så kraftig duft, som eau de parfume. Derfor er en eau de toilette ofte billigere, så du sparer penge, når du køber den. Til gengæld bruger du mere, og løber derfor hurtigere tør.

Dan dig et overblik over de skønne dufte, og lad dig inspirere. Her på beauty.dk vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at beskrive duftene, så du kan danne dig et indtryk, og finde lige præcis den, som passer bedst til dig. Hvis du klikker ind på en duft, der gør dig nysgerrig, kan du læse mere om den.

Deodorant som sticks, roll-ons og sprays

Det kan være svært at finde en god deodorant, som sikrer beskyttelsen af svedlugt. Det er meget individuelt, hvilken deo man ønsker, om det skal være deo spray, roll-on, deo stick eller om man ønsker at mixe dem? Nogle foretrækker naturlige deodoranter, som dufter af aloe vera, citron eller andet. Andre foretrækker en deodorant, som har en neutral og mild duft. Eller en deodorant, som er fri for parabener, alkohol og parfume. Her handler det om præference, og du kan helt sikkert finde en, som passer til dig.

Eksperimenter og leg dig frem til din yndlingsduft, eller tjek de forskellige gaveæsker med spændende dufte, hvis du ønsker, at forkæle en du holder af.