Makeup produkter for alle

Her på beauty.dk finder du et bredt udvalg af alt, hvad du behøver af makeup produkter til at fuldende eller fornye din samling. Du kan finde produkter fra nogle af de største makeup brands, som kan få ethvert kvindehjerte til at banke lidt hurtigere. Vi kan desuden tilbyde et bredt udvalg af mindre brands, som i den grad fortjener at dele spotlightet med de store spillere på makeup markedet. I det store og brede sortiment her på siden, finder du makeup produkter fra nogle af verdens førende brands såsom Max Factor, Maybelline, L’Oreal, Revolution, Technic, Youngblood, Elf og mange flere.

Beauty.dk har altså din ryg, når du skal opdatere din makeup samling. Leg, udforsk og udfordre dig selv, når du shopper i vores store udvalg af makeup. Lad dig inspirere af vores store skønhedsunivers her på Beauty - du vil ikke fortryde det!

Skab det perfekte lærred for din makeup

Makeup har en evne til at fremhæve og skjule lige præcis dét, du ønsker. Du kan skabe forskellige looks med makeup, afhængig af hvilket humør du er i, hvilken anledning du skal til eller, hvilken årstid du finder inspirerende. På beauty.dk kan du vælge mellem forskellige kategorier afhængig af, hvad du søger. I udvalget kan du finde en perlerække af forskellige primers, som sikrer dig en perfekt base og at din makeup holder længere. Du finder en jungle af foundation, bb creme og cc creme. Vi har matte foundations, fugtgivende foundations, plejende foundations, foundations med høj dækkeevne og foundations som kun dækker en smule. Listen er lang og næsten uendelig. Forud for diverse foundations, bb cremer og cc cremer, tilbyder vi også et stort udvalg af highlighter og blush med og uden shimmer, som hjælper dig med at skabe glød og fremhæve dine bedste ansigtstræk. Vi tilbyder ligeledes all-in-one makeup paletter, der kan være et nemt valg, hvis du skal ud og rejse og ikke har plads til at medbringe alt dit dullegrej.

Makeup til øjnene

Hos beauty.dk har du alle muligheder for at få en flot makeup til øjnene. Vi har øjenskygger i alverdens farver, makeup til øjenbryn og vipper. Du finder eyeliner i alverdens farver og konsistens, som hjælper dig til at skabe smukke og forførende øjne. Vi tilbyder et udvalg af udvalgte makeup paletter fra nogle af verdens største makeup brands samt mindre brands, der i den grad har brug for en klapsalve. Du kan både finde højt pigmenteret øjenskygger, som kun kræver et enkelt strøg hen over øjenlåget, eller øjenskygger med lidt pigment i, som gør det muligt at opbygge et look med forskellige farver. Takket være de mange paletter og valgmuligheder har du rig mulighed for at finde lige præcis den farve, tone eller nuance som du skal bruge. Det er kun fantasien der sætter græserne for farverne her. Så bare slå dig løs, og prøv noget nyt.

Blandt det brede makeup udvalg finder du ligeledes et stort udvalg af kunstige øjenvipper i alverdens længder, farver og former. Ønsker du længere eller mere fyldige vipper? Vi har mascaraen til dig. Vil du tage den skridtet videre, har vi desuden et stort udvalg af kunstige vipper.

Få flotte og forførende læber

Dine læber har vi naturligvis ikke glemt! Lipgloss, læbestift og lip liner er fantastiske læbe produkter, som kan nævnes i samme kategori. Disse produkter kan virkelig gøre en stor forskel for hele dit makeup look, og der findes næsten ingen undskyldning for ikke at bruge én af delene. Det er faktisk også i disse produkter, hvor der findes mange naturlige ingredienser, som giver dine læber nyt liv. I vores store udvalg finder du læbestift og ligloss med smag og uden smag, du finder læbestift og lipgloss med shine og uden shine samt flere tusindvis af farver, toner og nuancer. Vi tør næsten garantere, at der nok skal være én læbestift eller lipgloss, som matcher din personlighed og som er et must have i makeuptasken.