Privatlivspolitik for beauty.dk (EchoEcho ApS)

Databeskyttelse har høj prioritet hos Beauty. En omhyggelig og ansvarlig håndtering af dine data er derfor helt naturlig for os. I den følgende erklæring vil vi forklare hvilke personlige og brugerrelaterede data vi indsamler fra dig, og med hvilket formål vi opbevarer og bruger dem.

Vi har følgende kontaktoplysninger:

Echoecho ApS
CVR: 40154809
Adresse: Teglværksgade 37 - 1, 2100 København Ø
Telefonnummer.: 30 60 60 00

1. PERSONLIGE DATA

Personlige data er data vedrørende en persons identitet, såsom navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og lignende.

Så snart du registrerer dig som kunde hos Beauty, gemmer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse i en elektronisk kundedatabase som kun er tilgængelig for Beauty-medarbejdere. Vi opbevarer dine personlige oplysninger med henblik på at sende dig dine bestilte varer, kommunikere med dig og for at opfylde forretningsbestemmelser, hvilke der ifølge den danske bogføringslovgivning skal opbevares i 5 år. For at behandle din ordre vil visse personlige data blive videregivet til udvalgte tredjeparter. Disse omfatter de serviceudbydere vi bruger til logistik, transport og bankvirksomhed, til hvem vi leverer de nødvendige kundedata til emballering, levering og betaling. Disse tjenesteudbydere må kun bruge dine personlige data til at opfylde de respektive opgaver. Enhver anden brug af dine data er ikke tilladt. Fortrolige oplysninger lagres ikke af os og bliver derfor aldrig offentliggjort.

Som kunde hos Beauty har du ret til at tilbagekalde din tilmelding til enhver tid. Du har også ret til at se hvilke personlige oplysninger om dig vi har gemt. Disse rettigheder betragtes som en del af GDPR. For yderligere information, send os en mail på martin@echoecho.com.

A) KUNDEKONTO OG LOGIN
Hver registreret kunde har adgang til en personlig, adgangskodebeskyttet kundekonto. For at logge ind på denne kundekonto er en mailadresse og adgangskode påkrævet. Adgangskoden er valgt af kunden selv i første trin af registreringen, og er ikke synlig for Beauty medarbejdere eller andre. På kundekontoen finder du dine personlige oplysninger, og oplysninger om dine ordrer. Du har herunder også selv adgang til at rette i dine personlige oplysninger ifald disse skulle være ukorrekte.

B) ORDREBEKRÆFTELSE OG FORSENDELSESBEKRÆFTELSE
Når du har gennemført et køb på Beauty, sender vi straks en automatiseret ordrebekræftelse til den mailadresse du har angivet. Dette omfatter dine kontaktoplysninger (navn og adresse) som varerne vil blive sendt til, samt dit bestillingsnummer, betalingsmetode og et overblik over de varer du har bestilt. I denne mail findes også uddrag fra vores generelle vilkår, såsom afbestillingsregler og oplysninger om garanti.

Når varerne er afsendt, modtager du en automatisk forsendelsesbekræftelse til den mailadresse du har angivet. Forsendelsesbekræftelsen indeholder dit ordrenummer og sporingsnummer (Track & Trace nr.), som vil hjælpe dig med at spore din pakke.

C) SERVICE-MAILS
Når du har registreret dig som kunde på Beauty sender vi dig løbende en række service-mails.

Vi sender en service-mail hvori vi beder dig om en eventuel tilbagemelding for at kunne forbedre vores tilbud til vores kunder. Dine anmeldelser vil under ingen omstændigheder blive delt med producenter eller andre.
Hvis du er logget ind på din kundekonto på Beauty og tilføjer produkter til din indkøbsvogn uden at gennemføre et køb, sender vi dig senere en service-mail. Denne automatiske service-mail har kun adgang til din mailadresse og ikke andre personlige oplysninger om dig.
Når nogle af dine tidligere købte produkter er ved at være opbrugt, sender vi dig en service-mail. Ingen tredjepart har adgang til disse data.
Hver gang du handler på Beauty, optjener du BonusCash. Vi sender dig løbende en service-mail med en påmindelse om dit samlede antal BonusCash. Dine oplysninger om BonusCash vil under ingen omstændigheder blive delt med andre.

Hvis en vare er udsolgt på Beauty har du mulighed for at registrere din mailadresse på den pågældende produktside, og dermed få besked så snart det ønskede produkt er på lager igen. Til denne service gemmer vi kun din mailadresse.

D) NYHEDSBREVE
Når du tilmelder dig Beauty nyhedsbrev gemmer vi din mailadresse med det formål løbende at kunne sende dig nyheder, særlige tilbud, præsentation af produktudvalg og anden information. Nyhedsbrevene udsendes med forskellige intervaller afhængigt af omstændighederne. Du kan til enhver tid afmelde dig Beauty nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte vores kundeservice.

E) KOMMENTARER PÅ BEAUTY
På Beauty har du mulighed for at stille spørgsmål til, eller give en kommentar til et produkt på hver produktside. Udfyldelse af navn og mailadresse er ikke påkrævet, og du kan vælge at bruge kommentarfunktionen helt anonymt. Ønsker du at vi besvare din henvendelse, bedes du dog udfylde kontaktformularen med navn og mailadresse så vi har mulighed for at kontakte dig.

F) OPLYSNING AF DATA TIL TREDJEPART
Alle personoplysninger vil kun blive indsamlet og brugt af Beauty som ansvarlig databehandlingsvirksomhed. Dine personlige oplysninger vil aldrig blive offentliggjort eller solgt til tredjeparter, herunder heller ikke eksterne markeder eller opinionsforskningsformål. Kun de data der er nødvendige for logistik, transport/levering og betaling, videresendes til de ansvarlige tjenesteudbydere. Disse må kun bruge dine personlige data til deres specifikke formål. Enhver anden brug er ikke tilladt og vil ikke under nogen omstændigheder finde sted. Læs yderligere under tredjepartstjenester.

F) KUNDESERVICE
I forbindelse med håndteringen af kundeservice relaterede sager og ordrer, kan kundeservice bede kunden fremlægge legitimation eller andre personfølsomme oplysninger i den pågældende sag. Kunden kan sende disse oplysninger pr. mail til Beauty. Efter behandling af sagen vil disse personfølsomme oplysninger blive slettet inden for 48 timer.

2. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er data der kan indsamles når du besøger et websted. Når kunder besøger Beauty registrerer vi hvordan vores kunder navigerer på vores hjemmeside, herunder hvordan vores kunder kom til vores websted, hvilke af vores sider der besøges og lignende. Vi gemmer også hvilke varer kunder har købt hos os. Det gør vi for at kunne forstå vores kunders adfærd så vi kan forbedre og optimere vores hjemmesides funktioner og udvalg, til glæde for alle vores kunder.

3. COOKIES OG IP-ADRESSE

En cookie er en fil der indeholder oplysninger om hvorvidt du er ny eller allerede registreret kunde, hvilke produkter du klikker på og hvordan du navigerer på vores hjemmeside. Vi gemmer normalt cookies i 12 måneder. Cookies gemmes på din pc/laptop, tablet pc eller smartphone. En cookie kan ikke registrere dig som person. Den genkender kun din pc/laptop, tablet eller smartphone og viser en tilpasset version af vores hjemmeside.

Du kan indstille din browser til at advare dig når et websted bruger cookies. Du har også mulighed for helt at deaktivere cookies i din browser. Hvis du vil slette dine cookies, kan du gøre det i dine browserindstillinger. Hvis du har spørgsmål til dine cookies, er du velkommen til at sende os en e-mail til martin@echoecho.com. 

Din IP-adresse er adressen på den computer som du anvender til besøget. IP-adressen registreres for at sikre at Beauty altid kan finde tilbage til den anvendte computer, såfremt der måtte ske misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget.

4. TREDJEPARTSTJENESTER

Vi arbejder sammen med forskellige tredjepartsleverandører der placerer cookies på vores vegne og registrerer brugsdata. Dette dækker f.eks. over hvordan du havner på Beauty siden og også hvilken type onlineannoncering du klikker på. På denne måde er det muligt for os målrettet at placere brugsbaseret online annoncering, der er skræddersyet til dine individuelle præferencer. Alt dette sker anonymt; Beauty gemmer ikke personlige data såsom navn, adresse eller mailadresse til dette formål. Enhver detekteret IP-adresse er også anonymiseret.

MARKETING

Til analyse og til remarketing formål arbejder Beauty med følgende tredjepartsleverandører:

A) GOOGLE ANALYTICS
Google Analytics er en tjeneste hos Google Inc. som giver professionel og kompleks webanalyse. Læs mere om Google Analytics.

B) GOOGLE ADWORDS
Google AdWords er et annonceringssystem fra Google Inc., hvormed annoncører (her Beauty) kan annoncere specifikt. Beauty bruger Google AdWords til retargeting formål. Læs mere om Google AdWords.

C) CRITEO
Criteo er et retargeting firma, der viser personlig onlineannoncering til besøgende på en bestemt hjemmeside (her Beauty). Læs mere om Criteo.

D) FACEBOOK CUSTOM AUDIENCES
Facebook Custom Audiences er et Facebook-værktøj, der gør det muligt at målrette reklamer til bestemte målgrupper. Beauty anvender dette Facebook-værktøj til retargeting formål. Læs mere om Facebook Custom Audiences.

E) AWIN
Awin (tidligere Zanox) er et retargeting firma, der viser personlig onlineannoncering til besøgende på en bestemt hjemmeside (her Beauty). Læs mere om Awin.
F) TRUSTPILOT
Beauty samarbejder med Trustpilot for at hjælpe folk til bedre købsoplevelser. Vi deler kun din ordrebekræftelse med Trustpilot. Læs mere hos Trustpilot.

LOGISTIK

Til brug for levering samarbejder Beauty med følgende tredjepartsleverandører:

A) COOLRUNNER
Beauty bruger Coolrunner til håndtering og levering af vores ordrer. Vi deler leveringsoplysninger, mailadresse og telefonnummer med Coolrunner. Coolrunner videregiver disse leveringsoplysninger til en 4.part som f.eks. PostNord, DAO, DHL og lignende logistikfirmaer. Læs mere hos Coolrunner.

B) PCN
Beauty bruger PakkecenterNord til håndtering af vores ordrer. Med PakkecenterNord deler vi ordreoplysninger, leveringsoplysninger, mailadresse og telefonnummer. Læs mere hos PakkecenterNord.

KOMMUNIKATION

Yderligere anvender Beauty følgende tredjepartsleverandør:

A) ZENDESK
Zendesk er den kundeservice platform vi anvender til at holde styr på kundehenvendelser. Hos Zendesk opbevarer vi bl.a. din mailadresse, navn og korrespondance ifald du har taget kontakt til vores kundeservice, hvad enten dette er over telefon, e-mail, chat, facebook. Alle former for kundekontakt registreres gennem Zendesk. Læs mere hos Zendesk.

B) SENDGRID
SendGrid er en e-mail udsendelsesservice der håndterer alle de e-mails Beauty sender ud til vores kunder. Vi deler mailadresser med SendGrid. Læs mere hos SendGrid.

BETALING

Beauty opbevarer ikke kunders betalingsoplysninger. Dette gør den respektive betalingsudbyder der anvendes ved et køb på siden. Beauty udveksler et id med den anvendte betalingsudbyder, der herigennem identificerer den brugte betalingsform. Dette betalings-id er unikt mellem Beauty, betalingsudbyder og brugeren, og er derfor ikke anvendelig andre steder.

Beauty anvender følgende betalingsudbydere/betalingsgateways:
Valitor
MobilePay

Har du spørgsmål til opbevaring af dine betalingsoplysninger bedes du rette henvendelse til den betalingsudbyder der er brugt til betaling hos Beauty. Hvis du vil vide hvilken betalingsudbyder der er brugt til en specifik ordre, bedes du rette henvendelse til martin@echoecho.com.

5. INTET ANSVAR FOR TREDJEPARTS HJEMMESIDER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Beauty påtager sig intet ansvar for tredjeparts og samarbejdspartneres privatlivspolitik. Er du interesseret i de omtalte tredjeparts privatlivserklæringer bedes du rette henvendelse til disse.

6. DATASIKKERHED

Beauty tager beskyttelse af dine personlige data ekstremt alvorligt. Derfor træffer vi altid alle rimelige foranstaltninger, tekniske og organisatoriske, for at sikre at indsamling, brug og opbevaring af dine data er korrekt. Disse tekniske og organisatoriske procedurer beskytter de data vi har indsamlet om dig imod uautoriseret adgang eller ulovlig offentliggørelse. Ikke desto mindre kan Beauty ikke tage ansvar for fejl i dataoverførsel eller uautoriseret adgang fra udefra uautoriserede personer eller organisationer.

7. SPØRGSMÅL OG FORSLAG

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores databeskyttelse, står vi altid til din rådighed. Kontakt venligst vores kundeservice på martin@echoecho.com.

8. ÆNDRING AF PRIVATLIVSPOLITIK

Beauty forbeholder sig ret til at ændre ovenstående privatlivspolitik til enhver tid i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

9. OVERFØRSEL TIL TREDJELANDE

Vi overfører i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger data til modtagere i USA, dog kun til virksomheder der er med i EU Privacy Shield og dermed er sikre i henhold til bestemmelserne i EU-dataforordningen (EU) 2016/679 af 27. april 2016.

Vi vil ikke i forbindelse med behandlingen af personoplysninger overføre dine personoplysninger til modtagere i USA eller øvrige tredjelande, der af EU-Kommissionen er karakteriseret som usikre tredjelande.

Skulle det på et senere tidspunkt blive aktuelt at overføre data til usikre tredjelande, vil dette kun ske hvis virksomheden i det pågældende tredjeland forinden har stillet de nødvendige garantier for at modtagerens niveau for persondatabeskyttelse er i overensstemmelse med denne persondatapolitik samt gældende EU lovgivning.

Overførslerne vil derfor ske på ét af følgende overførselsgrundlag:

At modtageren er certificeret til at overholde principperne for beskyttelse af personlige oplysninger efter US-EU Privacy Shield Framework (Kaldet "Privacy Shield").
At vi har indgået standardbestemmelser om databeskyttelse med modtageren, som efter EU-Kommissionens vurdering frembyder tilstrækkelige garantier for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder.

10. DINE RETTIGHEDER

Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger som er oplistet øverst i persondatapolitikken.

Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse, medmindre anmodningens kompleksitet og omfang gør, at vi ikke kan svare inden for en måned. I så fald kan svarfristen blive op til 3 måneder i alt, jf. persondataforordningens artikel 12.

A) RET TIL INDSIGT
Du har ret til at få indsigt i de persondata Beauty behandler om dig, jf. persondataforordningens artikel 15. Adgangen kan dog være begrænset af hensynet til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

B) BERIGTIGELSE ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER
Hvis du mener at de oplysninger som Beauty behandler om dig er forkerte eller fejlagtige, har du ret til at få disse rettet eller slettet, jf. persondataforordningens artikel 16 og 17.

Såfremt vi er enige med dig i at de oplysninger som vi behandler er forkerte eller indeholder fejl, sletter eller korrigerer vi snarest muligt disse oplysninger.

Sletning eller rettelse af personlige oplysninger vil dog ikke ske såfremt Beauty er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil Beauty kun opbevare de oplysninger som Beauty er retlig forpligtet eller berettiget til, og vil slette øvrige persondata om dig.

C) TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til Beauty.dk's behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage, jf. persondataforordningens artikel 7.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil Beauty ophøre med at behandle de persondata som du har tilbagekaldt dit samtykke til, medmindre Beauty er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. I så fald vil Beauty kun opbevare de oplysninger som Beauty er retlig forpligtet til, og vil slette øvrige persondata om dig. Din tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling som Beauty har foretaget, frem til din tilbagekaldelse af samtykke.

Tilbagekalder du dit samtykke til behandling af de data der er nødvendige for brugen af Beauty, kan vi være nødsaget til at slette samtlige af dine data, idet din profil ikke vil fungere uden den nødvendige data.

D) INDSIGELSE
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod Beauty behandling af dine persondata. Du kan ligeledes gøre indsigelse hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med gældende regler, eller det samtykke som du har givet Beauty, jf. persondataforordningens artikel 21.

E) BEGRÆNSNING
Du har ret til at få begrænset Beauty behandling af dine personoplysninger i følgende tilfælde, jf. persondataforordningens artikel 18:

Mens Beauty behandler en indsigelse som du har gjort imod rigtigheden af de persondata som Beauty behandler om dig, eller imod lovligheden af behandlingen. Begrænsningen af behandlingen gælder indtil Beauty har færdigbehandlet din indsigelse.
Beauty behandling er ukorrekt, men du ønsker ikke sletning af dine oplysninger, dog blot at anvendelsen af dine persondata begrænses.

F) DATAPORTABILITET
Da vores behandling af dine personoplysninger baserer sig på samtykke eller en kontrakt, og vores behandling er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet. Ret til dataportabilitet betyder at du har ret til at få tilsendt de persondata som du har oplyst til os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, som du derefter har ret til at overføre til en anden tjenesteyder, jf. persondataforordningens artikel 20.

11. KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

* Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF.



Pr. 1. maj -  2019