Makeup
29. august 2019

Makeup fra Technic holder hele natten

Af Sandra Schjerning, influencer

Technic Makeup

De fleste af os kender nok til det med at man efter en del timer foran spejlet endelig har fået lagt sig den perfekte festmakeup. Alt er godt, foundation og mascara sidder lige i skabet og så er det ud af døren med dig.

Efter et par timer får du kigget i et spejl og så er der både mascara under øjnene og din foundation ser ud til at være fuldstændig forduftet ind i de små fine rynker rundt om øjnene, hvad skete der? Det kan undgås ved at indføre disse trin i din makeup rutine: 

Trin for trin guide til en fejlfri makeup med Technic Makeup

  1. Det første skridt til en holdbar makeup er at starte med en god base. Technic primer spray skal bruges inden man starter på makeuppen. Den får makeuppen til at lægge sig pænere og er med til at sikre at den holder længere. Den skal sprayes jævnt over hele ansigtet og herefter lige have et par sekunder til at tørre. 
  2. Jeg plejer ikke selv at bruge foundation, så derfor springer jeg videre til contour i stedet. Technics Color Fix Contour Palette er virkelig god til at rette skønhedsfejl, fremhæve knogle struktur og opnå markerede kindben med. Det er en creme contour der er nem at arbejde med og nem at blende. Jeg bruger den lyse farve som en slags concealer under øjnene og herefter den lidt mørkere farve til at fremhæve mine ansigtstræk. Det gør jeg ved at lave et stort blødt “3-tal” der går fra panden ned langs tindingen, under kindbenet og under kæben. Jeg tager kun en lille smule af gangen og blender undervejs for at det ikke skal ende med at se unaturligt ud. Som en ekstra bonus er der på bagsiden af paletten et billede der viser hvor og hvordan de forskellige farver skal lægges, hvis man er i tvivl!
  3. Efter contour er det tid til highlighter for at fremhæve det sidste. Med en highlighter reflekteres lyset på din hud, så den ser glødende frisk og ungdommelig ud. Lyset hjælper også med at løfte, så lægger du din highlighter på dine kindben, ser de højere ud. Get Gorgeous Highlighting Powder er en smuk gylden highlighter i pudderform. Den giver lige det sidste i en contour og fremhæver dine bedste træk. Den kan med fordel bruges på næseryggen, kindbenene og hagen for at fremhæve dine ansigtstræk.
  4. For de flotteste øjenvipper plejer jeg at bruge to produkter. Det første er Conditioning Clear Mascara, der er en gennemsigtig mascara som nærer blødgører vipperne. Den kan både bruges om aftenen inden man går i seng, men kan altså også bruges under mascara, hvor den tilføjer fugt og gør vipperne mere medgørlige. Og herefter er det så en almindelig mascara. Technic Mega Lash Volumising Mascara i sort er indbegrebet af en god og effektiv mascara, der giver lange, forførende vipper. Den har en stor kraftig børste, der giver god volumen og længde til vipperne og indrammer øjnene smukt.
  5. Det sidste punkt, der lige sætter prikken over i’et er læbestift. Hvis du har lagt meget fokus på mørk øjenmakeup, så brug en neutral læbestift og omvendt, hvis din øjenmakeup er diskret kan man med fordel skrue op for farve på læberne. Vitamin E Lipstick fra Technic kommer i 6 forskellige farver, så der er både mulighed for at holde det neutralt, men der er også en masse flotte farver at vælge imellem. Som navnet nok antyder så er det tilføjet E vitamin, så læbestiften holder dine læber beskyttet, samtidig med at den giver en flot farve! 

Inden du går ud af døren, så kan du sikre dig at makeuppen holder endnu længere ved at afslutte med en god setting spray. Technic Makeup Fixer Setting Spray er en effektiv og hurtigtørrende spray, der holder makeuppen på plads hele aftenen. Den giver et frisk pust og du slipper for bekymringer om at skulle friske makeuppen op i løbet af natten! 


Produkter i denne artikel

Produkter i denne artikel