Hudpleje
11. februar 2020

Har du fået din daglige vitaminindsprøjtning?

Af Helle fra Dermalogica

Dermalogica sørger for vitaminer i hudplejen

Din almindelige hverdag hærger din hud: Sollys, forurening, stress og kemikalieholdige fødevarer danner utallige frie radikaler i kroppen, som ødelægger de sunde celler og forstyrrer kroppens gener (DNA). Uden beskyttelse og behandling vil dette kemiske kaos med tiden resultere i for tidlig ældet hud, som viser sig i form af slap, rynket og ubalanceret hud med øget risiko for hudkræft.

Vitaminer i kosten

Det ser ud til, at kosten mere end noget andet spiller en afgørende rolle i forhold til at minimere skaderne fra denne ældningsproces. Undersøgelser viser, at når vi når 30-års alderen, transporter kroppen ikke den samme mængde vitaminer til huden som tidligere. Det skyldes, at overlevelse prioriteres højere end udseendet (i hvert fald af kroppen), så disse meget nødvendige næringsstoffer bliver delt mellem de indre organer for at beskytte organerne mod nedbrydning.

Denne næringsmæssige nedtur kommer på det værst tænkelige tidspunkt, fordi det er netop nu, huden har størst behov for antioxidant beskyttelse, og det er derfor problematisk, at den bliver frataget næring og ældningsprocessen fremskyndes.

Hudpleje med multivitaminer

Der er heldigvis håb forude - påføring af virkningsfulde, stabiliserende vitaminer på huden kan hjælpe til at mindske hudproblemer forbundet med for tidlig ældning.

Derfor har Dermalogica udviklet AGE Smart serien, der er kraftfulde doser essentielle vitaminer, som behandler årsagerne til for tidlig ældning på celleniveau. En komplet blanding af A-, C-, E- og F-vitaminer og Pro-Vitamin B5 sikrer, at din hud får det, den behøver på de områder, hvor den har størst behov.

Produkter i denne artikel

Produkter i denne artikel